Etävanhemmuus repii ja raastaa..

Vierailija

Älytön ikävä lasta koko ajan. Näen vain joka toinen vkl ja lomilla vähän enemmän. Enempää ei voi järjestää etäällä asumisen vuoksi. Joudun olemaan ajattelematta lasta, koska muuten itkettää koko ajan. Ikävää ja olotilaa ei helpota läheisten ja tuttavien päivittely ja jatkuva kysely, että miten lapsi voi ja miten selvitän ilman lasta. En selviä ja en pysty elämään ilman lasta, mutta tilanne on nyt tämä ja joudun nielemään oman tarpeeni ja haluni olla lasta lähellä.. Kauheaa ja kestämätöntä!!

Kommentit (5)

Vierailija

Siihen saattaa tottua aikanaan. Onneksi omat jo isompia, ja kun nykyään on pelit ja vehkeet pitää yhteyttä niin välillä tuntuu että lasten asiat on paremmin tiedossa itsellä kuin lähillä.

Vierailija

Kai tähän tottuu, ehkä, toivon niin. Koska tämä olotila koko ajan, huih, kauheaa ajatella että tältä tuntuisi kuukausia, vuosia. Yhteydenpito on helppoa puhelimitse ja viestejä laittamalla, joskin kun soitan lapselle, niin siellä aikuiset häiriköivät puhelun ajan, selittävät lapselle jotain koko ajan ja on vaikea saada lapseen kunnon kontaktia..

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat