Voiko asunnon ostaa ehdollisesti? Siis niin, että ostan tällä ja tällä hinnalla, jos saan omani myytyä vähintään tällä ja tällä hinnalla?...

Vierailija

Pitääkö joka tapauksessa oma asunto myydä ensin ennen kuin alkaa katsoa toisia vai miten asunnonvaihto menee? Ei oikein uskalla ostaa seuraavaa, ennen kuin oma on myyty, eikä myydä omaa, ellei seuraava ole tiedossa..

Kommentit (7)

Vierailija

Tuskin myyjä alkaa odottamaan että myyt asuntosi ja hyväksyy tarjouksesi. Tuskin heitä kiinnostaa vetää asuntonsa pois myynnistä, koska sinun asuntosi myyntiin menisi kuukausia ja asuntosi kauppa ei olisi todellakaan varma.

Vierailija

Totta kai tuollainenkin sopimus voidaan tehdä. Eri asia sitten on, että miksi joku myyjä haluaisi tuollaisen sopimuksen. Ehkä, jos on yrittänyt myydä taloa vuosikausia ilman yhtään ostotarjous, niin epätoivoista voisi sinun ehdotukseen tarttua.

Vierailija

Voihan sitä laittaa ehdoksi vaikka 12 metrin kolmiloikkatuloksen, mutta ei myyjän ole sitä pakko hyväksyä tai voi antaa omia ehtojaan, esim kuukausi aikaa jne.

Vierailija

Sehän on sinun ja myyjän välinen asia . Jos saat myyjän suostumaan moiseen sopimukseen niin mikään ei estä paitsi se, ettei kukaan täysjärkinen asunnonmyyjä tuollaisee suostu.

Vierailija

Kyllä näitä ehdollisia sopimuksia tehdään, mutta fiksu myyjä pidättää itselleen oikeuden myydä asuntoa  sopimuksestanne huolimatta.

Toisaalta myyjä voi vaatia ehdon, jonka mukaan hänellä on kaupantekohetkestä ja maksusta alkaen 6 kk ilmainen asumisoikeus kämpässä

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat