Vierailija

Katoin puhelimyyjät ohjelmasta kun se mies teki täytekakun 4 minuutissa. Otti torttu valmispohjan, valmis kermavaahtoo pusersi tuubista siihen, ja päälle suklaanappeja, ja kirjoitti päälle. Haluaisin samantyyppisen, helpon, ilman omaa mitään leipomista. kerro samanlainen, mutta oikeampi ,tuo vaikutti vähän itsekeksityltä. hyvänmakuinen, testattu, hyvä. HUOM: EN LEIVO; joten ei omaa leipomista yhtään!!!!!!

  • ylös 0
  • alas 1

Kommentit (4)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija

Max 4 min et saa tuon parempaa. Lisäksi voit laittaa jotain valmishilloa täytteeksi ja pakastemarjoja (kotimaisia) koristeeksi.

Vierailija

No ota se valmis torttupohja, leikkaa halki, kostuta hedelmämehulla tai kahvilla jossa on sokeria. Hilloa, ihan mitä haluat, vadelma, mansikka, aprikoosi tms. Väliin ja päälle valmiiksi maustettu rahka johon sekoitettu vatkattua kermavaahtoa että on vähän ilmavampaa. Laita päälle pakasteesta tai purkista joko hedelmää tai marjaa, pursota reunat kermalla.

Hedelmäkakku tai marjakakku, jos et itse osaa valita yhteensopivia makuja niin pysy "yhdessä maussa". Jokaiseen marjaan sopii esim. Vanilja rahka, hedelmäkakkuun voit laittaa mangorahkan, vadelmaan kuningatar jne. Jos haluat tehdä suklaakakun niin voit ostaa pakettisuklaamoussea ja laittaa sitä vaikka väliin. Päällyskermaan ripottele mariannerakeita tai vaikka suklaa lastuja.

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.
 
Sisältö jatkuu mainoksen alla