Islamin täysivaltainen harjoittaminen on räikeässä ristiriidassa suomalaisuuden ja Suomen monien lakien kanssa. Mn lapsiavioliitot yms. Hyvä...

Vierailija

"Islamin täysivaltainen harjoittaminen on räikeässä ristiriidassa suomalaisuuden ja Suomen monien lakien kanssa. Mn lapsiavioliitot yms. Hyväksyttekö, että tulijalla saattaa olla lapsivaimo? Miten asiaan tulisi suhtautua?
Tykkää
Vierailija
10:38 | 7.12.2015
"Islamin täysivaltainen harjoittaminen on räikeässä ristiriidassa suomalaisuuden ja Suomen monien lakien kanssa. Mn lapsiavioliitot yms. Hyväksyttekö, että tulijalla saattaa olla lapsivaimo? Miten asiaan tulisi suhtautua? Kyseessähän on selkeä pedofilia ja rikos?"
Kaikki tällaiset poistuu. Miksi? Mikä tuossa loukkaa, kaikki tietää todeksi? Miksi ei voikeskustella, että nyt on vaan todellisuus sellaista, että Suomessakin on lapsimorsiamia?
Kaikki tiedämme, mutta vaikenemme? Sama silpomisissa, miksi emme selkeästi asetu uhrien puolelle, eli naisten?
Mikä tässä mättää?
ps Lue tämä teksti huolella ja huomaat ettei rasismia tai mitään loukkauksia esitetty vaan todellisuus, mikä näkyy kun ikkunasta ulos katsoo!
***
...mutta tämähän ei "suvaitsevaistolle" (eli riehujille, mikä nähtiin eilen, ns "suvaitsevaisto" riehui, heitteli kiviä ja pulloja ja jonkin palavan esineen kulkueeseen.
ps Mainitsemianne "äärirasistisia natseja" tai muutakaan vastaavaa ei nähty.
Tietysti te näette niitä nyttenkin joka puolella!
Huomaamme, että ns "suvaitsevaiston" argumentoinnin taso, asia-argumentteja kun teillä ei ole esittää, huutelette vain "rasistia", mistä ei edes ollut kyse vaan ihmisoikeusksista ja niiden ja islamin suhteesta.
***
"Suomalainen kulttuuri on parempaa kuin islamilainen kulttuuri"-Jari Sarasvuo, HS-TV.
Miksi ette nyt puolusta vasta-argumentein, faktoin kantaanne ja vaatimustanne että muslimeilla on oikeus harjoittaa uskontoaan täällä?
Kuitenki tiedetään, että se johtaa jonkun toisen ihmisen menettämään omat oikeutensa, kuten esimerkiksi naisten
***
Et ole tainnut seurata, lähtevät "lomalle" kotimaahan, nuoret tytöt ja palaavat "naisina" ja toiset palaavat aviotettuina?
Telkkaristakin tullut ohjelmaa tästä, eikä imaamit ole tätä edes kieltäneet, koska heille ihan tavallinen asia. Omissa maisaanhan ihan laillista toimintaa ja virallista.
Tuntuu, ettei monikaan ymmärrä asian vakavuutta, vähän niin kuin naureskellaan, että "no en oo itekyl nähny", no oletko edes katsonut?
Mistä tiedät onko se vaimo vai tytär kenen kanssa on?
Jos olisit itse lapsi ja sun isä sanois yksi päivä, että meille tulee nyt mies hakemaan sut meet sen kanssa avioon?
Todella vakavista asioista on kyse.
***
Norjassa on viranomaiset näihin puuttuneet ja näistä raportoineet, on jopa ollut nuoria tyttöjä raskaana näille miehille, jotka eivät ymmärrä edes olevansa pedofiilejä ja että tämä on rikos!
Norjaan tullut vähemmän kuin Suomeen, joten olisi todella erikoista, jos Suomi olisi ainoa maa maailmassa, joissa näillä ei näitä liittoja ole? Et ede itse usko.
Kuulostaa kovin naiiville.

Kommentit (1)

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat