Kuulitteko kyrpä-laulun jatkoilla?!!!!

Vierailija

Nainen hakkaa aggressiivinen ilme kasvoillaan raivopäänä rumpua "herää kyrpä, jos et nouse niin minä kirun!!"

:D reps.

Kommentit (7)

Vierailija

Joo tuo tuli ihan puun takaa, ni piti kelata uudestaan et kuulinko oikein. Mut kokonaisuutena hauska esitys, se rumpu ja ärhäkkyys. En tosin tiedä et saako tolla tavalla "mamman makkaran" nousemaan :D Luulis säikähtävän vaan.

Ap

Käyttäjä69
Seuraa 
Liittynyt13.10.2015

Olihan tästä uutista jo kuukausi sitten.

http://yle.fi/uutiset/nussi_pipit_nussi_papit_nussi_rikkahat_ritarit__ka...

Lainaus:

Kun Elias Lönnrot kokosi tutkimusretkiltään kerättyjä runoja ja loitsuja Kalevalaan, joutui hän jättämään osan teksteistä kansalliseepoksen ulkopuolelle. Seksuaalissävytteiset runonparret ja nimitykset eivät istuneet aikansa sivistyneistön moraalikäsitykseen, joten Lönnrot katsoi parhaaksi, ettei liian rohkealla julkaisuilla herätetä pahennusta.

Osa kansanrunoista painettiin Kalevalan sisarteoksena pidetyn Kantelettaren kansien väliin, mutta esimerkiksi sanat "pillu" ja "kyrpä" muunneltiin soveliaammiksi. Alkuperäisiä runoja karsastettiin vielä pitkään myös tutkijoiden ja julkaisijoiden keskuudessa.

– Aiemmin niiden katsottiin olevan vähäarvoisia ja milloin minkäkin ideologisen suuntauksen mukaan jollain tavalla torjuttavia, toteaa Suomen kirjallisuuden seuran Kansanrunousarkiston arkistonjohtaja Lauri Harvilahti.

Verkosta löytyy nykyään sivusto, jonka kautta pääsee katsomaan myös seksisanoja sisältäviä kansanrunoja. Hakusanaksi vaikkapa juuri se "kyrpä".

http://www.skvr.fi/#/%7B%22content%22:%22aloita%22%7D

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat