Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.

Suositelkaa upeaa ja kaunista lomakohdetta

Vierailija

Haluaisin kovasti matkustaa Kuubaan, Havajille, Islantiin, Uuteen-Seelantiin, mutta rahat eivät riitä. (Norja on myös todella kaunis, sieltäkin kuulisin mielelläni suosituskohteita.)

Suositelkaa siis kaunista rantakohdetta tai ranta- ja kaupunkikohdetta, joka ei kuitenkaan ole täys turistirysäkohde. Lento + hotelli saisi olla yhdeltä henkilöltä yhteensä max. 400-500e. Tarkoitus olisi olla ulkomailla 4-5 päivää. Kiitos!

Kommentit (6)

Vierailija

Moselinlaakso on kaunis paikka ja täynnä viehättäviä pikkukyliä, toukokesäkuun vaihteessa ei ole hirveästi turistejakaan. Geiranger Norjassa on maailman kauneimmaksi vuonoksi usein äänestetty, eikä syyttä.

Vierailija

Ap: Sesonkien ulkopuolella pääsee Islantiin ihan edullisesti, jos näkee hieman vaivaa ja varaa hotellin ja lennot itse netin kautta. Olin huhti-toukokuun vaihteessa 7 päivää Islannissa. Siisti ja mukava hotelli lentojen kanssa maksoi Travellinkin kautta 360€. Hotelli oli noin 2 km Reykjavikin keskustan ulkopuolella mutta paikallisliikenne siellä toimii tosi hyvin. Suosittelen.

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat