Apua! Söimme lasten kanssa kolme viikkoa vanhaa rahkaa!

Vierailija

Maistui ihan normaalilta. Huomasin päiväyksen vasta syötyämme :(

Sivut

Kommentit (17)

Vierailija

Hapanmaitotuotteet säilyvät monta viikkoa parasta ennen -päiväyksen jälkeen. Olen itse syönyt paljon vanhempaakin rahkaa, viiliä, piimää jne. Jos ei siinä näkynyt eikä maistunut home, niin ei mitään hätää.

Vierailija

Söin pari viikkoa sitten 5 kuukautta!!! sitten vanhaksi mennyttä  rahkaa. Oli lidlin 4,3% purkki. Kyllä siitä maistoi että parasta ennen päivä oli mennyt jo joku aikaa sitten, mutta eipä tuosta mitään mahanpuruja tullut.

En kuitenkaan suosittele.

Vierailija

Vain suomalainen alle 40v nainen kuvittelee, että ruoka on pilalla parasta ennen tai viimeisen myyntipäivän hetkellä. Hapanmaitotuotteita voi ihan hyvin syödä, jos siinä ei ole makuvirhettä.

50v täyttäneiden nuoruudessa ruuan syötävyys arvioitiin aistivaraisesti eikä päiväyksin.

Vierailija

Kunhan näyttää ja tuoksuu normaalilta, niin syödä voi. Meillä ehtii aina mennä vanhaks. Helposti syömme pari kk vanhaa. Haluan pitää aina kaapissa varalta rahkapurkin. Käytän lähinnä leipomiseen. En tykkää tuorerahkoista.

Kuningaskuluttajassa söi joku martta joskus jopa vuoden vanhaa rahkaa. Aivan hyvältä näytti ja tuoksui. Hapantuotteethan paranee vanhemmiten. Esim. Venäjälle menevissä juustoissa on parasta ennen -päiväys puoli vuotta pidempi kuin Suomen markkinoille myytävissä. Koska venäläiset tykkää kypsemmästä. 

Joskus 1700-luvulla juusto oli hyvää vasta vuoden kuivuttuaan katossa!!

Vierailija

Vaikka nykyään ei ihmisillä silmät ja nenä toimisikaan, niin olisi hyvä huomata se, että tuotteissa on "Parasta ennen" päiväyksiä ja sitten "Viimeinen käyttöpäivä".

Tuotteet joissa on parasta ennen päiväys tarkoittaa, että ne voivat aivan hyvin olla käyttökelpoisia ko. päivän jälkeen mutta ne eivät enää ole PARASTA mahdollista laatua

Vierailija

Vierailija kirjoitti:
Maistui ihan normaalilta. Huomasin päiväyksen vasta syötyämme :(

Kyllä täytyy olla elämän köyhää ja ikävää, jos viitsii provota näinkin tylsästä ja kuluneesta aiheesta.

Sivut

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat