Mistä Hermes laukku joululahjaksi?

Vierailija

Kyselin joululahjatoiveita 15v tyttäreltä ja hän kertoi, että haluaisi tuon merkkisen laukun lahjaksi (kirjoitettiinkohan se noin?) :) On kuulemma muodikas merkki juuri nyt hänen mukaansa, mutta en ole missään nähnyt näitä myynnissä, vaikka olen yrittänyt katsella :( Osaisiko joku sanoa, että mistä tämän merkkisiä käsilaukkuja saisi ostaa, mielellään Turun seudulla ja mihin hintaan, kun budjetit eivät ole meillä niin valtavia :)
Kiitos jo etukäteen!

Sivut

Kommentit (18)

Vierailija

Vierailija kirjoitti:
Porvoon Prisman alelaarista.
En usko että noita ihan Prismasta löytää, kun ymmärsin niin, että kyseessä on vähän ns. "parempi" merkki. Ja ei kai teini edes toivoisi mitään alelaarilaukkua itselleen :D Mutta ihan tosissaan olisi kiva kuulla, jos joku tietäisi liikkeitä mistä noita laukkuja saa, niin voisin ainakin katsomassa käydä. Kovasti tyttö sitä toivoo ja haluaisin sellaisen hänelle kyllä hankkia.

t. AP

Vierailija

Niitä myy turun tarjoustalon kellarissa yksi pertsa niminen tyyppi.

Mutta se odottaa sitten sulta jotain "palveluksia" vastineeksi, esim. ass to mouth toimintaa, tai ass gaping yms.

Sun teinille ja sen kaveriporukalle varmaan tuttu juttu.

Vierailija

Tänne vastaa näköjään pelkästään trolleja :( Olisiko oikeasti kenelläkään mitään asiallista tietoa noista jälleenmyyjistä? Tämä ei siis ole mikään vitsi, vaan tyttö on ihan oikeasti toivonut joululahjaksi tuonmerkkistä laukkua ja yritän nyt selvittää että mistä niitä saa. Netistä hakeminenkin on aika vaikeaa kun en osaa englantia juurikaan.

t. AP

Vierailija

En tiedä myydäänkö edes Suomessa. Varmaan pienet markkinat täällä.

Toki voit johonkin thaimaahan matkustaa ja ostaa halvan feikin. Tai tilata netistä, jos laukkuun on pistää vähintään nelinumeroinen summa :)

Vierailija

Vierailija kirjoitti:
Taisi tyttäresi vitsailla.. Hermes Birkin tai Kelly, mitä sitten tarkoittikin, maksaa käytettynäkin tuhansia euroja.

Siis mitä? Meinaatko todella, että tuon merkin laukut maksavat tuhansia jopa käytettynä :O

Tytär on kertonut kaverillaan olevan tuollaisen ja kuulemma on hieno ja siksi sellaisen haluaisi itselleenkin, mutta en edes tiennyt että käsilaukkuja on noin kalliita :/ Harmi vaan kun menin jo melkeinpä lupailemaan, että sellaisen hänelle hankkisin, kun kuvittelin että sellainen voisi maksaa korkeintaankin pari sataa, jos hänen kaverillaankin kerran sellainen on.

Vierailija

Jälleenmyyjiä ei ole, vaan metkkiä myydään vain Hermesin omissa liikkeissä ja omassa nettikaupassa, muut ovat feikkejä. Lähin kivijalkakauppa on Tikholmassa.

Tyttäresi valitsi sitten metkin, joka pn kaikkein kalleimmasta päästä. Hermesin laukut eivät ole motään päivittäiskäyttöä kestäviä teonilaukkuja, vaan käsintehtyjä taidonnäytteitä. Halvin siinä neljän tonnin pintaan ja ylärajaa ei ole.

Vierailija

Vierailija kirjoitti:
Koittaisin etsiä netistä. Kalleimmillaan laukut voivat hyvin maksaa 50 000€

Ei tää ollu vitsi, just oli iltalehden sivuilla uutinen näiden uutuus laukusta joka oli ton hintanen.

Näihin laukkuihin on myös jonot jos on joku tietty malli.

Sivut

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat