Millainen olisi unelmiesi joulu?

Vierailija

minulla vain itsekseni

Kommentit (6)

Vierailija

Lämminhenkinen, huoleton, kiireetön ja kaikin tavoin leppoisa. Valitettavasti näin ei tule olemaan. Yritän viettää mahdollisimman vähän aikaa sukulaisten kanssa, en viihdy heidän seurassaan. Ne eivät osaa muuta kuin arvostella, udella ja juoruta. Jaksan tätä vain mieheni takia. Koska hän, kaikesta huolimatta, välittää sukulaisistaan.

Vierailija

Trooppinen ranta, ruokaa, juomaa ja lämpöä. Mies mukana, kateltaisiin auringonlaskua ja uitaisiin, tutkittaisiin uusia paikkoja ja vietettäisiin muutama päivä rentoutuen. Ei joululauluja, ei rasittavia sukuvierailuja joka hiivatin päivä, saisi bukkua aamulla pitkään, kun ei tarvitsisi lähteä ajelemaan ympäri Suomea aamuvarhaisella.

Vierailija

Maalla, lumihankien kimmellyksessä, iso suku ympärillä, kaikilla hyvä tahto ja mieli, herkkuja notkuva pöytä, kauniisti juhlapukeutuneina kaikki, pihasaunassa joulusauna, tontuille pihalle omat ruoat, lauletaan ja soitetaan joululauluja, jutellaan, pelataan, luetaan, kuka mitäkin haluaa tehdä.. valvotaan myöhään yöhön, juodaan hyvää glögiä/punaviiniä, syödään juustoja..

Ei ole sukua, isoa eikä pientä eikä mitään maataloa.

Mutta unelma olisi tuollainen.

Vierailija

Vierailija kirjoitti:
Lunta ja tietysti kaikki tyytyväisiä. Ei tule toteutumaan.
Toivottavasti toteutuu edes "kaikki tyytyväisiä".

Vierailija

Yksin. Rauhallinen. Joulukuusi olisi tietenkin. Hyvää ruokaa ja juomaa, hyviä kirjoja ja elokuvia, hyvää viiniä ja paljon lepoa.. Pyjama päällä kaikki kolme päivää :)

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat