En aio katsoa linnan juhlia. Muita?

Vierailija

En ole nyt pariin vuoteen jaksanut katsoa niitä pippaloita. Päätarkoitus on katsella julkkuja ja niiden asuja, eikä mikään itsenäisyys. Viime kerralla kun yritin vilkaista niin piti lopettaa melkein heti - kameramies kuvasi julkkunaiset edestä ja takaa ja jopa tarkensi esim. takapuoleen. Edestä pää ja tissit, takaa kuvattiin peräpää. Olipas "arvokasta".

Kommentit (13)

Vierailija

En katso tuota samaisesta syystä, eli en tuhlaa aikaani ja lasteni aikaa) tuohon. Saman saa netistä katsomalla puristettua muutamaan minuuttiin, missä nämä mekot ja kampaukset sitten arvostellaan.

Muuten kyllä olen ihan isänmaallisella tuulella.

Naispelko23
Seuraa 
Liittynyt22.11.2015

Linnan juhlat on varmaan tylsintä ja turhinta mitä televisiosta tulee. Ei ihan hirveästi innosta katsella jotain akkoja rätit päällä kättelemässä presidenttiä, tämähän niiden juhlien tarkoitus on eikä mikään itsenäisyys. Akat kilpailee kellä on upein puku ja seuraavana päivänä lehdet hehkuttaa ja haukkuu niitä naisten pukuja. Tosi hyvää kuvaa antaa näihin koulukiusaamiskampanjoihin ja muihin, että on ihan ookoo haukkua toisten vaatteita julkisesti. "Ei mitään ulkonäköpaineita, kaikki on saman arvoisia".

Veteraanit mainitaan parisen kertaa ja sitten ihmetellään laahuksia ja kaula-aukkoja monta tuntia. Tai sitten kauhistellaam Veltto Virtasen baskeria ja Palefacen adidaksen töppösiä.

Terveisin Naispelko22

SE ON LOPPU NYT

Anni22

Ei kiinnosta muakaan. Selostajat sekoilee kättelijöiden nimissä ja tosiaan naisia kuvataan, jos vähänkin on jotain näytillä. Jää moni muu pois kättelykuvasta. Se voi olla once in a lifetime -tilaisuus jollekin päästä linnanjuhliin ja telkkuun ja sitten ei näytetty kättelykuvaa, kun joku pirkkoliisa tisseineen ja pyrstöineen kiinnosti kuvaajia enemmän 😀

mökin akka

Eipä tuo minuakaan isommin ole koskaan kiinnostanut ja ikää on jo 59-v. Turhaa höpinää parvella, vaatteiden ja puolisojen esittelyä ja paljon sellaisia henkilöitä jotka eivät moiseen juhlaan koskaan omilla  ansioillaan kuuluisi. Puvut(jos niitä haluaa katsella) on aina nähnyt (ja jo ennen nettiäkin) sen  viikon naistenlehdistä kampaajalla istuessa.

Vierailija

Vitun typerää nähdä tuota teidän alapeukutustanne:ette kukaan halua katsella linnan juhlia,ettekä pidä niistä ,mutta silti arvostelette jonkun vastaavaa haluttomuutta  katsoa niitä ja vastaavaa  pitämättömyyttä niistä sitä  omaa haluttomuuttanne ja pitämättömyyttänne huonommaksi...

Onko tuossa nyt mitään järkeä ?

Arvostelette ja kritisoitte täällä siis  muka  jotain linnan väkeä paremmuudellaan   loistamisesta ja silti haluaisitte ihan mielellänne  itsekin olla parempia kuin joku muu (lähimmin vaikkapa  sitten joku toinen , mielestänne itseänne huonompiarvoinen mielipiteensä täällä  esittäjä. )

Tuota voisi sanoa jo surkimusten  itsetunnon pönkittämiseksi ja aivan  läpinäkyvällä tavalla läpeensä naurettavaksi  paljastuvaksi tekopyhäilyksi siinä ohessa.

Hierarkia siis  kaikessa ? Näköjään...

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat