Mitä teidän 9v pojat toivoo joululahjaksi?

Vierailija

En keksi mitään ja toiveita ei ole

Kommentit (14)

Vierailija

Kai kohta ne pakolliset lahjaketjuihin kommentoivat palstasnobit tulevat kertomaan että meidän Nico-Petteri saa iphonen, ferrarin, ravihevosen ja oman lomaosakkeen...

Vierailija

Fifa16- konsolipelin ja uuden jalkapallon. Ei meilläpäin pojat ole enää pariin vuoteen leluilla (esim. Legot) leikkineet. Nuo pelaavat jalkapalloa kaiken vapaa-ajan, joko harkoissa/peleissä tai omin päin.
Vielä vuosi sitten tuo meidän poika harmitteli, kun kukaan kaveri ei enää tykkää leikkiä, itse olisi legoillut vielä...nyt ei enää itsekään leiki. Sinänsä harmi, et leikkiminen loppuu näin pian mutta onneksi löysivät urheilun tilalle... Huonomminkin voisi kai olla.

Vierailija

GoPro Action kameraa. Kerrankin voin sanoa KYLLÄ. Vihdoinkin alkaa kiinnostaa muut jutut kuin pelaaminen. Maksaa 100-500v, riippuu mallista.

On mihin tahansa välineeseen kiinnitettävä videokamera, toimii myös veden alla. Voi kuvata vaikka skeittaamista, pyöräilyä tai jalkapallopeliä. Siirtää helposti kuvan koneelle, sitten voi editoida videoklipseiksi. Kuulostaa hauskalta ja juuri siltä, mitä nämä nykyiset 10v pojat tykkää tehdä.

Vierailija

Meillä juuri 10 v täyttänyt.

Listalla:

- wii u peli, joku minkä nimeä en muista

- metallinpaljastin (en tiedä miksi)

- Kapteeni Kalsari - kirja

- vakoojajuttuja.

Vierailija

Meidän 9-v. toivoo

- Uncharted the nathan drake collection -ps4peli

- playstation-rahaa 50 euroa

- playstationplus (online)

Ei legoja. Ne eivät enää kiinnosta. 

Vierailija

Legoja, legoja ja lisää legoja. Erityisesti Jurassic World-sarjan pakkauksia on toivottu. Toivelistassa oli myös Lego Dimensions-peli, dinosaurus -ja avaruuskirjat,  leikkiaseet (lähinnä miekkoja, kilpiä yms. keskiajan varusteita), vakoojatarvikkeet, radipuhelimet sekä ritarilinna.

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat