Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.

Onko täällä kokemusta lentäjistä puolisona?

Uskaltaako jatkaa tapailua vai ei

Otsikossahan kysymys jo tulikin? Onko kokemusta lentäjistä? Millaista arki on? Onko mies paljon poissa/ onko ollut syytä mustasukkaisuuteen? Onko palkka niin hyvä kuin sanotaan?

Sivut

Kommentit (16)

Vierailija

Kysyt nyt väärästä paikasta. AV:lla valtaosa on sellaisia naisia, joilla ei olisi edes teoreettista mahdollisuutta tuon tason mieheen :D

Vierailija

Naapyrin mies on lentäjä. Mies on todella paljon pois kotoa, kotikenttä silä on Keski-Euroopassa, ei siis ole Finnairilla. On usein parisen viikkokin poissa. Sitten on pitempiä kotijaksoja. Palkka on kohtuullisen hyvä, en tiedä tarkemmin. Mies ei juurikaan juo, katsoo sen paremmaksi. Tiukat säännökset ja kuntotarkastukset. Mukava lepppoisa mies.

Vierailija

Nja. Ei kokemusta puolisona, mutta muuten kyllä;) Kaikki tuntemani lentäjät ovat todella mukavia ja fiksuja, mutta ehkä vähän lapsellisia. Tykkäävät kaiken maailman leluista. Siis isojen poikien leluista eli autoista, pyöristä, yms. härpättimistä.

Vaatii vaimolta lähinnä itseluottamusta.

Lentäjän vaimo

Mieheni on lentäjä. Työajat epäsäännöllisiä, eli saattaa olla viikonloput ja juhlapyhät töissä, toisaalta välillä sitten useamman päivän putkeen kotona. Jos sattuu viikolle, niin meillä on aikaa hoitaa parisuhdettakin, kun lapsi koulussa, joten ei ole ollut tarvetta mustasukkaisuuteen. Päinvastoin, koska mies on kuitenkin puolet ajasta poissa, niin suhde on pysynyt "tuoreena", vaikka naimisissa on oltu yli 10 vuotta. Muutenkin nuo reissut on nykyään niin nopeita pyrähdyksiä lähinnä lentokenttähotelleihin, ettei niillä ehdi kuin illalliselle ja nukkumaan, mistään baarikierroksista ei puhettakaan. Eli ei ole syytä mustasukkaisuuteen. Muutenkin pikemminkin ujompaa sorttia kuin mikään flirttailija. Mies on tosi hyvä ja osallistuva isä silloin kun on kotona. Ei ravaa missään kapakoissa poikien kanssa, vaan yrittää hyvittää poissaolot olemalla sitten 100% läsnä.  On kyllä aika tarkka ja säntillinen, toisaalta myös hyvin miehekäs, harrastanut kaikenlaista extremeurheilua. Monet työkavereistaan samanlaisia, eli varmaan valikoituu lentäjäksi tietyn tyyppisiä miehiä. Mieheni on kapteeni ja palkka vaihtelee lentotuntien mukaan, yleensä sellainen 8000-10000 nettona käteen.

Lentäjän vaimo

Oma mieheni ei muuten ole lapsellinen, eli ei ole minkään härpäkkeiden perään, hyvä auto oltava, mutta siis kestävä, eikä uusin malli. Mutta on totta, että varsinkin nuorempien lentäjien keskuudessa on paljon juuri noita, joilla pitää olla kaikki teknologiset härpäkkeet ensimmäisenä jne.

Vierailija

Minun mies on armeijassa töissä ja kertoi tuntemistaan hävittäjälentäjistä niillä on jossain lennostossa kuulema Audi-parkki. Eli ei asiaa ilman Audia. Ilmeisesti just näitä isojen lelujen miehiä ja statustietoisia. Kova kilpailuhenki.

Vierailija

Pettäminen on tehty kovin helpoksi. Nuoriin lentoemäntiin vetoaa lentäjät ja öiden viettäminen toisten hotellihuoneessa on todella helppoa ja näemmä myös houkuttelevaa..

Vierailija

Faija oli juoppo lentokonemekaanikko finskillä, oli ulkomailla, lensi koneiden mukana, oli asemamekaanikkona monessa eri paikassa ym.
Ja kertoi juttuja kun juopottelivat lentäjien, lentoemäntien ym kanssa.
Lentäjillä naisia aina joka paikassa, panivat lentoemäntiä, lentäjät roudasi mukana tyttöystäviä kaukomaille ym.

Vierailija

Kyllä lentäjät panee lentoemoja. Tottakai kotona väittävät muuta.Ne jotka on alalla tietää totuuden. Noh jos palkka on hyvä niin haittaako vaimoa, jos lentäjäkumppani painaa jotain muuta.

Sivut

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat