Naapurin puuhat epäilyttävät

Vierailija

Nyt heti alkuun sanottava, että tässä on paljon spekulaatiota mukana, ja lähinnä haluaisin kuulla teiltä mielipiteen siitä, että onko tällainen epäilyttävää.
Naapurissani (rivitalo) asuu siis yksin ehkä noin 25-30 -vuotias mies. Välillä hän on todella mukava, mutta välillä taas todella poissaoleva. Kesällä hän vietti usein aikaa pihassaan tuttaviensa kanssa, niin että kaikki olivat todella sekaisin, mutta kiinnitin huomiota siihen, ettei alkoholitölkkejä yms näkynyt missään. Kerran kyseinen mies on joko kännipäissään tai huumepäissään huudellut yöllä muiden asukkaiden ovien takana, kunnes poliisi nouti hänet. Nyt on ollut rauhallisempaa, mutta eilen näin ikkunasta kuinka kaksi romanimiestä huutelivat ja koputtelivat hänen ikkunansa takana ainakin noin puolituntia.

Epäilykseni heräsivät, kun aloin kiinnittää huomiota siihen, että kyseisen miehen oven edessä on usein paljon hienonnäkösiä pyöriä, ja pyörät vaihtuvat, eli joskus on maastopyörää ja joskus jopoa. Oma pyöräni varastettiin omasta pihastani myös syksyn aikana, enkä voi olla epäilemättä naapuriani, vaikka todisteita ei olekkaan.
Myönnän olevani hieman vainoharhainen, ja siksi haluaisin kysyä teidän mielipidettä? Päässäni olen synnyttänyt mielikuvan siitä, kuinka huumeita käyttävä naapurini rahoittaa huumeostoksiaan varastamalla pyöriä. Toisaalta kaikki voi olla vaan omaa kuvitelmaa, ja kaikelle löytyy joku selitys.

Kommentit (2)

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat