Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.

Ehdota kirjaa kolmasluokkalaiselle

Vierailija

Kyseessä siis erittäin mielellään lukeva lapsi. Tykkää jännityksestä ja seikkailusta, mutta lukee kyllä kirjoja laidasta laitaan. Tähän asti kuulemma paras kirjasarja ikinä on ollut Harry Potter-kirjat. On siis lukenut ne kaikki. Toiseksi paras on ollut Me Rorvolat-sarja ja kolmantena Artemis Fowl-kirjat. Piti myös esim. Pieni Talo Preerialla- kirjasta, joten ei ole pakko olla fantasiaa tms.

Kommentit (12)

Vierailija

Vierailija kirjoitti:
Meidän 3lk luki Malalan kirjan. Keskusteltiin yhdessä, tykkäsi kovasti.

Mielenkiintoinen. Täytyy ensin lukea itse...

Vierailija

Roald Dahlia kannatan minäkin. Taru sormusten herrasta ei ole liian hevi, jos on jaksanut mielenkiinnolla oukea kaikki Potteritkin. Narnia-kirjasarja on myös hyvä klassikko, niistä on olemassa yhteisnidekin (kaikkiaan siis olemassa seitsemän kirjaa).
Ehkä myös joku hyvä sarjakuva toimisi. Esimerkiksi Don Rosan tekemä Roope Ankan elämä ja teot (olemassa kaksi osaa, kovakantisia) saa ihan varmasti suopean vastaanoton!

Vierailija

Jerry Spinneli: Tähtityttö

Angela Sommer-Bodenburg: Pikku vampyyri

James Herriot: Kaikenkarvaiset ystäväni ym.

Dian Curtis Regan: aavekaksoset

R.L Stine: Coosebumps sarja

Marilyn Kaye: replica

Fiona Kelly: Mystery club

Brian Jacques: Redwallin tarut

Vierailija

Kotimainen nuorehko kirjailija: Laura Suomela; Lokkisaaren säpinät/Kanarian säpinät/ja vielä jokin säpinä, en muista mikä, ilmestyi tänä kesänä tai syksynä.

Vierailija

Täältähän löytyy paljon mielenkiintoisia ehdotuksia. Osan on jo lukenutkin, mutta osasta en ole ennen kuullutkaan. Täytyy etsiä kirjastosta ja lukea ensin itse.

Lisää saa toki ehdottaa :)

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat