Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.

Poikien paljastelu keskenään,normaalia vai?

Vierailija

Mitä tästä pitäis aatella,kun lapsi,sanotaan alle 8v. On nyt kaksi kertaa poikaseurassa harrastanut itsensä paljastelua ja muut myös hänelle. Tyttöjen kanssa ei oo tätä tehnyt,ja ne ei kuulemma kiinnosta. En tiedä yhtään mitä ajatella,itellä ei tullu mieleenkään tommonen lapsena.Yksityiset alueet oli selkeesti omia ja suojeltuja muiden katseilta. Onko tuo normaalia,tekeekö teidän lapset noin? Mietin tätä jopa niin pitkälle että voiko nyt jo saada vihjeitä seksuaalisesta suuntautumisesta,vai kertooko toi touhu siitä mitään... Terv. Nuori hämillään oleva äiti

Kommentit (8)

Vierailija

Eiköhän tuo ole ihan normaalia uteliaisuutta. Itse muistan kerran vilautelleeni kaverini kanssa n. 6-vuotiaana.

Rippileirillä taas samassa huoneessa nukkuneet pojat (kuulemma) masturboivat yhdessä, eli istuivat kukin omassa sängyssään peiton alla tumputtamassa. Ihan heteroita heistä tietääkseni tuli.

Vierailija

Onko lisää kokemuksia? Puhuin tästä lapsen kanssa,en mielestäni syytellen vaan uteliaana. Se sanoi että se on kiva leikki... Sovittiin että "punaiset alueet" (niinkuin ne päiväkodissa sanoo) pysyis tästälähtien piilossa siellä missä niiden ei kuulu näkyä, ja ihan yksityisenä omana asiana. Teinkö oikein vai teinkö kärpäsestä härkäsen?

Vierailija

No lapset on uteliaita. En nyt kauheesti huolestuis. Varmaan aika yleistä, varsinkin pojilla ku niillä vehkeet on helpommin esillä vertailtavissa.

rottanaama

Ihan tavallista peniskateutta 😉😅😁
Eikä kerta vielä homoa tee , vaikka se alkaa olla jo muotia +ajanhengen mukaista 😨🔨
Ainoa oikea on 🚻 PISTE

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat