Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.

mitä terveellisempi ruoka, sitä enemmän tekee mieli herkkuja?

Vierailija

Kertokaa joku mistä johtuu?
Jos siis syön jotain oikein ravintoarvoiltaan hyvää ruokaa ja salaattia, on suklaan ja makean himo taattu. Mutta jos syön kunnolla mahan täyteen, eli vähän jo liikaakin vaikka nyt perunamuusia ja lihamureketta tmv, lisäksi toki kasviksia, ei makean himo tule. Mistähän johtuu?

Kommentit (5)

Vierailija

Kalorit jää liian vähälle..ehkä syöt terveellistä ruokaa liian vähän tai se on liian kevyttä tyyliin vähän proteiinia ja kasviksia..

Vierailija

Tohon kslorivajeeseen en usko, sillä syön kuitenkin mahan täyteen sillä terveelliselläkin ruualla, mutta en santsaa montaa kertaa.

Vierailija

Yrität liian isoja muutoksia ruokavalioon kerralla, ja siksi mieli nousee kapinaan. Tee pienempiä muutoksia, esim. syö edelleen sitä muusia ja lihamureketta, mutta vähän vähemämn, ja täytä loppulautanen salaatilla. 

Vierailija

Salaatissa on hyvin vähän hiilareita ja kehosi kaipaa niitä. Terveellinen ravinto sisältää riittävästi proteiinia, hiilihydraatteja tai rasvaa. Veikkaan että sinun käsityksesi terveellisestä ravinnosta on puutteellinen jonkun noista osalta.

Vierailija

Vierailija kirjoitti:
Salaatissa on hyvin vähän hiilareita ja kehosi kaipaa niitä. Terveellinen ravinto sisältää riittävästi proteiinia, hiilihydraatteja ja rasvaa. Veikkaan että sinun käsityksesi terveellisestä ravinnosta on puutteellinen jonkun noista osalta.

korjaus

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat