Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.

Cheek, vapaamuurarit-kultin leivissä

huolestunut

Vaaralliseksi menee myös suomalainen viihdebisnes. Musiikkiyhtiöt ovat suuria monikansallisia yrityksiä, joiden johdossa on normaalilta vaikuttavia kunnon kansalaisia, mutta jotka eivät harjoitakaan ihan hyviä tekoja. Kaikkea muuta! Näillä vallassa olevilla monikansallisten levy-yhtiöiden moguleilla on rahaa ja valtaa, jonka kautta he voivat hyväksikäyttää julkisuudenkipeää nuorta uransa aloittanutta laulajaa, näyttelijää tai muuta viihdetaiteilijaa omiin sairaisiin tarkoituksiinsa. He antavat laulaja-aluille halutun julkisuuden ja rahaa pursuavan elämän, JOS artistit suostuvat tiettyihin asioihin, myymään itsensä näiden kulttien lähettiläiksi. Jos katsoo pelkästään youtubesta hakusanoja celebrities and illuminati, niin näkee, miten karmeaa hyväksikäyttöä ja aivopesua harrastetaan. Nämä nuoret laulajanalut eivät tiedä mihin ovat itseään laittamassa. Julkkisten hermoromahdukset ja huumeiden käyttö on seuraus siitä hyväksikäytöstä, joka heihin kohdistuu. He eivät pääse enää "ulos" kultista, sillä he ovat vannoneet valan näille moguleille.

Okkultismi (käsimerkit, asuvalinnat, konserttilavalla oleva rekvisiitta yms.) aiheuttaa ensin vallantunnetta ja hyvää oloa (mikä näkyy Cheekistä juuri parhaillaan), mutta johtaa ennemmin tai myöhemmin vain pahempaan. Ei tarvitse olla edes mikään kiihkouskovainen tajutakseen, että viihdeteollisuudessa on nykyään jotain mätää. Riittää kun katsoo suosituimpien ulkomaalaisartistien musavideoita. Ne ovat hyvin synkkiä ja outoja! Katsokaa viime vuoden suomessa jaettuja emmapatsaita! Okkultistisia päitä, joissa on kaksi sarvea. Onko se vaan huoletonta leikkimielistä touhua? Patsaat eivät ole olleet tällaisia ennen. Miksi kukaan ei puutu tällaiseen? Miksi sitä pidetään normaalina?

Monet aivopesun kohteeksi joutuneet laulajat USA:ssa ovat puhuneet henkensä uhalla kielletyistä asioista ja siitä, miten heitä aivopestään toimimaan tietyllä tavalla (aluksi he tekevät kuuluisuuden ja rahan halussa itse kaiken, vapaasta tahdostaan). Laulajia nöyryytetään eri tavoin, esim. tummaihoiset miehet pakotetaan pukeutumaan hameisiin tv-showssa ja naiset keikistelemään lähes alasti. Laulajat muuttuvat vuodessa sekä ulkonäöllisesti ja luonteeltaan tämän kaiken aivopesun ja hyväksikäytön seurauksena. Kaikki on suunniteltu sairaiden ylirikkaiden miesten käskystä, jotta he saavat maailmastaan haluamansa. Laulajat ovat vain heidän sätkynukkejaan.

Monet uskovaiset ovat puhuneet tästä Suomessakin, mutta onneksi yhä useampi ns. perususkovainen tai kokonaan uskonnoton alkaa myös näkemään, mitä viihdeteollisuudessa tapahtuu ja mitä MEIDÄN lapsillemme näytetään. Itselläni on 2 lasta ja he katsovat MTV:n musiikkivideoita ja näkevät tällaista. Ei heitä voi millään olla vahtimassa 24h. Voi vain kertoa vaaroista ja toivoa parasta! Todella huolestuttavaa ja moni ei tajua, mitä kaikki satanistiset symbolit, vapaamuurarius ja muut kultit edes tarkoittavat. Tietävätkö nuoret laulajanalut itsekään? Tuskin!

Kuuluisuuden nälkäisinä he tekevät ja suostuvat mihin tahansa, jotta saavat rikkautta, kuuluisuutta ja hienoja tavaroita. Pian he saavat huomata, että demonit ja pahat asiat tulevat heidän uniinsa ja arkipäiväänsä, sillä he palvovat pahuutta symbolein ja salaisin menoin. Tämä on totta ja arkipäivää jo Hollywoodissa. Moni laulaja on puhunut tästä! Jos saatananpalvonta olisi ihan ok, niin silloinhan siinä ei ajateltaisi olevan mitään pahaa tai väärää. Mutta pohjimmiltaan ihmiset tietävät, että niissä on voimaa, pahuutta. Sen vuoksi niitä ei haluta lähelle. Vapaamuurarit ovat aina kieltäneet, etteivät harjoita okkultismia. Mutta se ei ole totta. On videotodisteita seremonioista, jossa uhrataan eläin saatanalle. Ei vapaamuurarius suotta ole salaista. Vaikka artistit eivät olisi vapaamuurariudessa korkealla tasolla, niin nämä korkeatasoiset voivat silti hyötyä (hyötyvätkin) heistä.

Nyt se on myös Suomessa. Cheek on selvästi vapaamuurariutta ja Illluminatin kulttia "palvova" laulaja. Onko hänet ajettu mukaan siinä vaiheessa, kun hän hinkuin lisää julkisuutta ja rikkauksia vai onko hän ollut mukana tällaisessa toiminnassa jo aiemmin. Sitä ei osaa sanoa, mutta hänen kannaltaan pelottavaa hankkia julkisuus tuollaisten valojen ja sopimusten kautta. Hän joutuu vielä valitettavasti kärsimään valinnastaan pahasti, joko henkisesti tai fyysisesti. Tällöin hermoromahduksesta syytetään tietenkin laulajaa ja hänen henkilökohtaista hörhöilyä, ei näitä kultin johtajia, jotka ovat "ajaneet" julkkiksen heidän piiriinsä sisälle. Hän olisi päässyt Suomen kokoisessa maassa hyväksi räppäriksi ilman näitä suuria ylikansallisia levy-yhtiöitäkin. Ei välttämättä saanut loisteliasta ja rahantäyteistä kuuluisaa elämää, mutta säilyttänyt oman ylpeytensä olla oman itsensä herra. Nyt se herruus on muualla. Surullista seurata, mitä hänelle tulee käymään tuon kaiken rikkaan ja hienon alkuelämän edetessä. http://eliitinesoteerisetsymbolit.blogspot.fi/2015/08/cheek-ja-symboliik...

Kommentit (1)

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat