Väestön siirtyminen johtaa happikatoon.

Vierailija

Tutkijat ovat huomanneet että ilmaston lämpeneminen voi johtaa happikatoon.

Ilmasto lämpenee maahanmuuton takia. Väestö ensin pilaa oman elintilansa elinmahdollisuudet ja siirtyy kuin heinäsirkkaparvi toiseen paikkaan ja epäilemättä tuohoaa senkin elinmahdollisuudet.

Ihmiskunnan pitäisi ottaa yksilöinä vastuuta ilmastosta ja maapallon elinkelpoisuudesta ja tähän pitäisi myös kannustaa. Eräs mikä tähän kannustaisi ja olisi askel maapallon pelastamiseksi olisi ihmiskunnan heinäsirrkkamaisen levittäytymisen estäminen. Ei ole oikein että ne alueet jotka ovat hoitaneet asiansa hyvin joutuvat kärsimään toisten takia.

Myöskään jonkun alueen esim. EU alueen väestön vanheneminen ja talouden pieneneminen ei oikeuta väestönsiirtoja ja maasta toiseen massamuuttoa.

http://yle.fi/uutiset/ilmastonmuutokselle_loytyi_entista_pelottavampi_se...

Kommentit (4)

Vierailija

Miten me olemme hoitaneet asiamme hyvin? Laittamalla Kiinan saastuttamaan, jotta MEILLE riittäisi max. kaksi vuotta kestäviä kulutustavaroita ja silkkaa turha krääsää, lumpumaisia vaatteita jne. ?

Vierailija

"Tutkimus on toteutettu matemaattisella mallinnuksella" = suomennettuna: Meillä ei ole mitään aavistusta mistään, me leikimme tietokoneella.

Matemaattinen mallinnus ei ole tutkimus. Tutkimus on empiirisen tieteen metodein toteutettua, mittauksiin ja havaintoihin perustuvaa datan keräystä, josta voidaan tehdä johtopäätöksiä.

Noin muuten kyllä todella hauska "uutinen". Tällaista on odotettavissa, koska ilmastokokous.

Vierailija

Vierailija kirjoitti:
Eu -alueelle tapahtuu massamuuttoa talouden takia. On irvokasta että alimman tason pehmoilijat ja hyysärihörhöt ovat samalla asialla rahaeliitin  kanssa.  Motiivit vaan ovat niin kaukana tosistaan että ei ajattelisi että tilanne on mahdollinen.

 

Olen pohtinut samaa. Minua (ex-)vihreänä paitsi surettaa se, että ympäristöasiat on ajettu ihan sivuraiteille, myös se, että nimeämäsi "hyysärihörhöt" ovat täsmälleen samalla asialla kuin rahaeliitti. Hyödyllisiä idiootteja ilmeisesti. Eikö kukaan näe siinä mitään outoa, tai vähintäänkin, kuten sanoit, irvokasta? Rahaeliitin todellisia päämääriä voi vain arvailla, mutta se nyt pitäisi olla kaikille ihan selvä, ettei se tee mitään silkasta auttamisenhalusta ja inhimillisyydestä.

Vierailija

Kuitenkin on niin että maahanmuutot lisää ilmaston kuormitusta. 

Tämä on fakta. Koko väestön siirtymää ei muuten olisi olemassakaan, kun harva ihminen haluaa muuttaa huonomman elintason alueelle. Elintaso taas mitataan tavaroina ja rahana ja toimeliaisuutena joka juuri kuormittaa ilmastoa ja ympäristöä.

Elikkä väestönsiirtojen ystävä ei ole maapallon ystävä.Näin se vaan on. 

ap.

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat