Ja moderoinnin tasokin on näköjään kielletty keskustelunaihe :D

Vierailija

Saan varmaan kohta bannit tänne, ihan vain siksi kun kehtaan arvostella vauva.fi moderointilinjaa. Sitten kyllä lähtee aikamoinen valitus ylemmäs, kuvakaappausten kera minkälaiset keskustelut sen aiheutti :D

Kommentit (9)

Vierailija

Tässä lainaus palstan omista säännöistä, voisiko joku valaista mitä näistä alla olevista esim. ketju raiskaustuomiosta rikkoi? Ei minun nähdäkseni mitään, olipahan vain moderaattorin oman mielipiteen vastainen ketju? Samoin ihmettelyt moderoinnin tasosta eivät ole hyvän maun vastaisia, rikokseen yllyttäviä, asiattomia jne.

"Viestien poistaminen

Sanoma Media Finland Oy poistaa sivustolta rikoslain vastaiset viestit, viestien osat tai kokonaiset viestiketjut. Sanoma Media Finland Oy voi lisäksi muokata tai poistaa sivustolta selkeästi hyvän tavan vastaisuuksia sisältävän viestin, viestin osan tai kokonaisen viestiketjun taikka järjestelmän toiminnallisuutta haittaavan viestin. Ylläpito voi rajata keskusteluja. Sivustoa ei saa käyttää minkään järjestön tai tahon viestintään ilman ylläpidon lupaa.

Lain vastaisia voivat olla esimerkiksi seuraavanlaiset viestit: 

herjaavat, rasistiset tai yksityiselämää loukkaavat viestit,
valheellista tietoa tai vihjauksia yksityishenkilöistä sisältävät viestit,
rikokseen yllyttävät viestit,
siveettömät tai lapsen koskemattomuutta loukkaavat viestit tai
yksityishenkilöiden henkilötietoja (kuten henkilön nimen) sisältävät tiedot ilman asianomaisen suostumusta.

Selvästi hyvän tavan vastaisia voivat olla esimerkiksi seuraavanlaiset viestit: 

asiattomuuksia,
väkivaltakuvauksia tai
kiroilua sisältävät viestit.

Järjestelmän toiminnallisuutta haittaavia voivat olla esimerkiksi seuraavanlaiset viestit: 

viestien monistamista
massapostitusta tai
Trollausta (linkki Wikipediaan) eli esimerkiksi tahallista yliärsyttämistä ja provosointia sisältävät viestit."

Vierailija

Vierailija kirjoitti:
Saan varmaan kohta bannit tänne, ihan vain siksi kun kehtaan arvostella vauva.fi moderointilinjaa. Sitten kyllä lähtee aikamoinen valitus ylemmäs, kuvakaappausten kera minkälaiset keskustelut sen aiheutti :D

Pidä pintasi.

Aika erikoinen tilanne, kun kritiikkiä saa heittää vain tiettyyn suuntaan. 

Vierailija

Tuli vaan mieleen että noilla Sanoman säännöillä katetaan periaatteessa KAIKKI. Eli on aivan henkimaailman juttuja millä perusteella mikäkin viestiketju poistetaan. Oikein kunnon catch-all säännöt.

Vierailija

Ylläpito vois ruveta miettimään tällä palstalle uutta ja paremmin kuvaavaa nimeä. Ei tämä todellakaan ole enää mikään aihe vapaa -palsta.

Vierailija

Vierailija kirjoitti:
"valitus ylemmäs", tirsk. koska häirikön sanam vapaus.

No jos vaikka olisi käynyt niin ihmeellisesti, ettei moderaattorin pomo tiedä millainen työn taso hänellä täällä on :D Ihan vakavasti puhuen, mielestäni tämä nykyinen usein näkyvä linja on aivan käsittämätön, tämä on kuitenkin yksi Suomen suurimmista keskustelupalstoista nykyään. Täytyyhän täällä saada keskustella asiallisesti mistä tahansa, mistä esim. lehdissä uutisoidaan.

Vierailija

Go, ap. Olet oikealla asialla. Ja jos joskus joukkoon eksyykin joku, joka ei asialinjalla pysy, niin sitä varten kai on olemassa tuo "ilmoita asiattomaksi" -linkki. Voi siis poistaa ihan vain sen asiattoman kommentin. Ei aina tarvitsisi pyyhkäistä olemattomiin koko ketjua.

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat