Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Vierailija

Kun kohtaat siellä lakia valvovan viranomaisen, niin sinun kannattaa käyttäytyä todella rauhallisesti, pitää molemmat kädet esillä koko ajan ja tyhjinä. Lakia valvova viranomainen on tunnettu hätiköidyistä ja liioitelluista kiinniottamisista, jotka välillä ovat vaatinen kiinniotettavan hengen. Kyseisiä viranomaisia on syytetty jopa murhista.

  • ylös 0
  • alas 0

Kommentit (6)

Vierailija

Valitettavan monta maata käy vastaukseksi, mutta suurin ja tunnetuin niistä on USA.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija

Toinen:

Siellä kehoitetaan naisia pysymään iltaisin ja öisin kotona. Seksuaalirikokset ovat arkipäivää ja tuomiot niistä mitättömät. Seksuaalirikoksen uhrin pukeutuminen voidaan tulkita yllyttämiseksi. Mustasukkaisuusmurhat ja naiseen kohdistuva perheväkivalta on yleistä.

Nuorten naisten ei ole soveliasta liikkua yksin muulloin kuin päivällä.

Vierailija

USA. Noin periaatteessa siihen asti kunnes poliisi huomaa että olet vaaleatukkainen ja sinisilmäinen, sitten kun vielä passista katsotaan että Finland, niin ovatkin jo iloisesti avustamassa hymyillen sinua määränpäähäsi.

Vierailija

Vierailija kirjoitti:
Yhdysvallat.

Oikein. Hassua, mutta joku aika sitten luin erään Yhdysvaltain kansalaisen antavan tällaisia ohjeita maahansa matkustaville. Olisin voinut kuvitella, että ennemmin nuo ohjeet olisivat sopineet Venäjälle meneville...

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla