Vierailija

Lukekaapa aamun lehdistä miten asumistuet menevät ay-liikkeelle. Ajavat muka pienipalkkaisten asioita mutta toisella kädellä ottavat osinkoina näiden maksamat vuokrat.
edesvastuutonta touhua.onneksi ei tarvi asua vuokralla.

  • ylös 3
  • alas 0

Kommentit (6)

Vierailija

Hyshys tästä ei saa puhua! Ay-pomojen ja vasemmiston on pidettävä imagoaan yllä köyhien puolustajina!

Vihdoin Suomen valtamedia uskaltaa puhkoa tämän paiseen, mutta nyt vasemmiston ja ay-liikkeen arvosteluhan on kansan mukaan kiellettyä. Mm. Iltalehden jutun kommenteissa luki: "Ja kepun rahoittamaa valeuutisointia" :D:D

Vierailija

Asumistuet ovat vääristäneet vuokra-asumisen hinnan. Nyt niistä hyötyvät edellä mainittujen lisäksi myös yksityiset asuntosijoittajat, joiden määrä on kasvanut valtavasti, johtuen juurikin hyvästä tuotosta.

Asialle olisi syytä tehdä jotain,mutta ei siten kuin hallitus kaavailee. Eli ei pelkkiä tuloon perustuvia asuinalueita, koska silloin väestö ei enää ole alueella heterogeeninen, mikä taas toisi mukanaan ongelmia.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija

kannattaa tutustua ruotsin mallin ongelmiin ennenkuin juhlii. muutama hassu pulju ei todellakaan ole koko vuokranantaja-kantaa edustava otanta. 
-m35

Vierailija

Asettaa outoon valoon ay-väen itkun verottomista osingoista ja riistoporvareista. Itse ovat riistäjiä pahimmasta päästä.

Vierailija

damned if you do, damned if you don't. se on vähän niinkuin se housuunsa paskova jääkaappipakastiminen kokoinen köntys, joka kuitenkin tuo turvaa jos liikut yksin. fakta on kuitenkin se, että on aloja joilla on täysin mahdotonta tehdä pätkätöitä ilman jonkinlaista turvamekanismia kaverina. tunnen seitsemäntoista tapausta joissa nuoret eivät ole kokemattomuuttaan tajunneet riitauttaa palkkaansa, vaikka lailliset pohjat asialle olisi.

-m35

Faktat esiin

Tämä on taas yksi esimerkki siitä, että kun (netto)veronmaksajien rahaa on asumistuen muodossa tarjolla, raha kyllä kelpaa yhdelle sun toiselle. Suomi on korporaatioiden luvattu maa.

Asumistuki pitää lakkauttaa, samalla laskisi vuokratasokin.

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.
 

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla