Vierailija

Normaalissa länsimaisessa demokratiassa joutuisi, mutta entä Suomessa?

"Ensin valtiovarainminiseriön vero-osaston [kriittistä] muistiota ei saatettu julkisesti saataville sillä tavalla kuin se olisi pitänyt saattaa, ja sitten valtiovarainministeri kertoi eduskunnalle väärää tietoa. Ja sitten vielä paljastuu muistiosta, että asioiden tarkoituksenmukainen esittäminen perustuu selvään viestintästrategiaan. Nämä kaikki yhdessä tekevät tästä todella kyseenalaista"

http://www.uusisuomi.fi/kotimaa/145184-jyrahdys-hallintarekisterista-yle...

  • ylös 10
  • alas 0

Kommentit (10)

Vierailija

Ei tietenkään. Saa tällaisissa asioissa valehdella, mutta annapa olla, jos laittelet jollekin blondille tekstiviestejä.

  • ylös 14
  • alas 0
Vierailija

Ei tietenkään, Sipiläkin on hyväksynyt Stubbin monipuolisen valehtelemisen eli kyvyttömyyden hoitaa luottamustehtäväänsä. Katainen joutui itkaisemaan silloin aikoinaan, kun joutui osoittaaan Kanervalle ovea tämän valehtelemisen vuoksi, eikä yksikään pääministeri enää halua joutua sellaiseen tiedotustilaisuuteen. Varsinkaan Sipilä, joka joutuisi osoittamaan ovea sille valehtelijalle, joka otettiin korvaamaan edellistä valehtelijaa. Mutta mikäpä siinä, kun itse saa tehdä mitä haluaa - niin kauan, kun Sipilä on PM, pysyy Stubbkin pallillaan (sillä palli-nimisellä tuolilla siis, kun niitä pienempiä palleja ei miehellä taida enää olla, jos on koskaan ollutkaan).

  • ylös 12
  • alas 1
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija

Hups, ei ollutkaan poistunut vielä.

Jaa, taitaa olla kansakin jo lamaantunutta meillä.
Valehteluun aletaan tottua ja passiivinen hyväksyntä lamauttaa pikkuhiljaa.
P-Koreassakin kyllä aavistellaan, ettei Kimi ihan saunapuhdas pulmunen ole, vaikka esittää sellaista.

Vierailija

Höpsis, miksi ihmeessä? Kyseessähän on maan tapa, eihän tuommoista edes huomaa. Ihan normisettiä, unohtuu parissa päivässä koko lapsellinen juttu. Sipilähän kiirehti antamaan tukensa myös veroparatiisi - Annelle ja piilottelee omia miljooniaan "sijoitettuna" niin, ettei niistä tarvitse maksaa ropoakaan veroja.

Ainahan asian tiimoilta voisi tietenkin pitää vaikka tiedotustilaisuuden? Siihen voisi ottaa kaveriksi vaikka takinkääntäjä - Ollin, joka selittelisi asiat parhain päin. Vai tulisko itse Putininkaveri - Sale pönöttämään koko arvovallallaan?

Vierailija

Tuota.. eikö tämä nyt ole aika pieni lipsahdus? Miksi tämän vuoksi pitäisi erota? Eihän siellä voisi ketään olla viikkoa pitempään ministerinä jos näin pienestä monoa tulisi.

Ja, ei. En äänestänyt Stubbia/Kokoomusta.

Vierailija

Joka uutislähetyksessä tuli eilen tästä. Mikä tässä on nyt niin ihmeellistä? Orpohan on valehdellut koko ministeriaikansa tästä maahanmuutosta eikä, ketään vaadi hänen eroa.

Vierailija

Anneli Jäätteenmäki tajusi jättää pääministerin pestinsä kun jäi kiinni valehtelusta. Mutta ei nämä miehet.

Vierailija

Vierailija kirjoitti:
Joka uutislähetyksessä tuli eilen tästä. Mikä tässä on nyt niin ihmeellistä? Orpohan on valehdellut koko ministeriaikansa tästä maahanmuutosta eikä, ketään vaadi hänen eroa.

Orpon eroa on vaadittu jo aika pitkään.

Vierailija

Onko mielestäsi kyseessä pieni lipsahdus, jos valtiovarainministeri antaa eduskunnalle täysin päinvastaista tietoa asiassa, josta ollaan säätämässä lakia? Stubb on joko kyvytön tai epärehellinen.

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.
 

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla