Islamista vielä, löysin keskustelusta, jätän vain tämän tähän:

Vierailija

Sanastoa:
Islam on samanlainen uskonto kuin juudaismi ja kristinusko; kaikki palvovat samaa abrahamilaista Jumalaa.
Mohammed muokkasi parhaimmat teksteistä mieleisekseen, kuten esimerkiksi Nooan ja Abrahamin tarinat. Mohammed myös väitti että kristinuskovaiset ja juutalaiset ovat piilottaneet tekstit joissa kerrotaan Islamista.

>Jihadisteja ei ole olemassa, vaan ääri-fundamentalisteja joita ajaa köyhyys.

Tässä lausahduksessa on selvää ettei olla otettu huomioon Islamin doktriinia (Koraania ja Sunnaa) ja ettei tiedetä mistä puhutaan. Islamissa ei ole olemassa ääri-fundamentalisteja. Mitä tarkemmin noudattaa opinkappaleita ja imitoi Mohammedin elämää, sitä parempi muslimi on. Mielipiteet ja aatteet eivät eriä, koska Koraani ja Sunna ovat selviä dualismissaan.

>Ääri-ajattelijat aiheuttaa väkivaltaa.

Tässäkin pätee sama kuin edellisessä. Ääri-ajattelijoita ei Islamissa ole olemassa.

>Väkivalta ajaa köyhiä ja väärinkohdeltuja muslimeja.

Islam ajaa muslimeja, ei väliä onko väärin vai oikeinkohdeltu.

>Pahat jutut Koraanissa ovat tulkitsemiskysymys.
Näin sanoo vain jos ei ole lukenut Koraania ja Sunnaa. Tässä myös jätetään Mohammed huomioimatta, joka on 2/3 osaa koko Islamista. Koraani on dualistinen ja täydellinen Allahin sana. Tulkinnan varaa ei ole, koska Koraani on universaali. Dualismissa molemmat ristiriitaiset väitteet ovat tosia.

>Koraani on mahdoton kääntää ja väkivaltaiset tekstit ovat virheitä käännöksessä, koska se on arabiaksi.
Lausahdus ei ota huomioon Mohammedia (Sunnaa); 2/3 osaa Islamin uskonnosta. Lisäksi jos se on niin vaikeaa kääntää, miten miltei lukutaidoton afrikkalainen pystyy ymmärtämään tekstit? Eikö tällöin suurin osa muslimeista olisi epäuskovaisia? Koska Koraani on täydellinen Allahin sana ja universaali, miksi se olisi vaikea kääntää?

>Islamin kultainen aika oli ihmiskunnalle ja Euroopalle parasta antia.
Tässä ei ole tutkittu oikeaa historiaa. Jihadin kyyneleet oli ihmiskunnan surullisinta aikaa. Ihmisiä tapettiin 270 miljoonaa. Kaikki Islamin oppineisuus tuli kristinuskovaisilta, roomalaisilta, kreikkalaisilta, hinduilta ja juutalaisilta.

>Läntisen maailman intellektuellinen kehitys on peräisin islamistisesta sivilisaatiosta.
Sama pätee kuin edellisessä. Islam omi läntisen maailman sivistyksen, kutsuen sitä omakseen.

>Islamia pitää sovittaa ja mukauttaa kaikin mahdollisin keinoin.
Miksi? Eihän muitakaan uskontoja tai poliittisia ideoita soviteta väkipakolla kulttuuriin.

>Kristinuskovaiset ovat ihan yhtä pahoja, koska he tappoivat ristiretkillään paljon ihmisiä ja pakottivat uskontoaan.
Entäs Jihadin kyyneleet? Miten voi verrata kristinuskovaisten tekemiä ristiretkiä (alle muutama miljoona kuolonuhria) ja Jihadin kyyneleitä (270 miljoonaa kuolonuhria). Toki ristiretket olivat äärimmäisen epäinhimillinen teko, mutta miten tämä liittyy Islamiin? Tämä aihe aina nousee ylös keskustelussa.

>Islamissa on suureksi osaksi kohtuullisia muslimeita ja vain muutama ääri-muslimi.
Kumpikin muslimi noudattaa 100% samaa Islamin doktriinia. Yksittäisellä muslimilla voi olla eriäviä mielipiteitä oppijärjestelmän suhteen, jolloin tämä muslimi saattaa olla hyvä ihminen mutta ei hyvä muslimi vaan jopa apostaatti. Mohammed on täydellinen muslimi jota jokaisen täytyy imitoida (Sunna). Hän lukeutuisi länsimaissa “ääri-muslimiksi”. Ei ole olemassa ääri-muslimeita. On olemassa vain Islam, johon ihmiset alistuvat.

>Islam löytyy vain Koraanista.
Islam koostuu trilogiasta, johon kuuluu Koraani, Hadith ja Sira. Hadith ja Sira ovat yhtä pyhää tekstiä Islamissa kuin Koraani.

>Hyvät muslimit reformoivat äärimuslimit.
Ei ole mahdollista. Tästä lisää myöhemmässä kohdassa.

>Islam on suvaitsevainen uskonto.
Mihin hävisivät muut uskonnot Islamin tieltä? Miksi islamistiset maat ovat 100% islamistisia?

>Islamissa on kultainen sääntö (tee toiselle niin kuin haluaisit itsellesi tehtävän).
Islam on dualistinen ja siinä ei ole kultaista sääntöä.

>Islam on osa eurooppalaista kulttuuria.
Islam ei ole lähtöisin Euroopasta.

>Islam on oikeuden ja vapauden uskonto.
Islam tarkoittaa alistumista ja muslimi tarkoittaa alistunutta. Onko tämä vapautta alistua?

>Islam on vapautta.
Islamissa ei saa harrastaa itse-ilmaisun vapautta, koska se tarkoittaisi että voi olla eri mieltä Islamista.

>Islam on vapaa uskonto. Islam on suvaitsevainen.
Islamissa ei ole uskonvapautta. Uskosta eroaminen leimaa yksilön apostaatiksi, mistä seuraa kuolemantuomio. Miksi islamistisissa maissa ei harjoiteta mitään muita uskontoja? Missä on vapaus ja suvaitsevaisuus?

>Islamin laki on tasa-arvoinen.
Kafir ja muslimi ovat eri asemassa oikeuden edessä. Kafir ei saa todistaa muslimia vastaan oikeudessa. Islamissa on eri lait muslimeille ja kafireille. Muslimi saa kafirin tappamisesta sakon. Kafir saa muslimin tappamisesta kuolemantuomion.

>Islam on monimuotoinen.
Mitä tapahtui buddhalaisille Afghanistanissa, koptilaisille Egyptissä, berbereille Pohjois-Afrikassa, kristityille Irakissa ja zoroastriaaneille Iranissa? Kaikki nämä kansat on hävitetty. Islam on ultramonoteistinen sivilisaatio, joka ei hyväksy muuta kuin itsensä.

Mitä Islam sisältää?

-Islamia ei saa kritisoida
Lehdistöllä ei ole vapautta Sharian lain alla.

-Etiikka.
Länsimaisen ideologian mukaan jokainen on yhtä arvokas. Islamin doktriinissa kuuluu voimakkaasti eriarvoisuus. Islamin alla elävät muslimit ovat ensimmäisen luokan kansalaisia ja heitä kohdellaan eri tavoin kuin alempaan luokkaan kuuluvia kafireja. Länsimaissa on kultainen sääntö, Islamissa on dualistinen kansanjaottelu. Allah vihaa kafireita ja Mohammed on määrännyt kafirit hävitettäviksi.

-Naiset
Islamissa naiset ovat eriarvoisia miehiin verrattuna. Oikeudessa heitä kohdellaan miehen puolikkaina ja he ovat yhdenvertaisia miesten kanssa vain tuomiopäivänä. Koran ja Sunna sanovat että vaimoja pitää hakata. Shariassa on vieläpä tarkat ohjeet naisen hakkaamiseen.

-Kidutus
Kidutus on sallittua Sunnassa ja Koraani suosittelee käsien ja jalkojen irtileikkaamista sekä ristiinnaulitsemista. Mohammed kidutti usein Kafireita kuolemaan asti. Kafireiden kidutaminen on Sunnaa.

-Usko ja Valtio
Islamissa kirkko ei ole erillään valtiosta. Meillä länsimaissa kirkolla ei ole osuutta valtion päätäntävallassa. Toisin on Islamissa, joka vaatii uskonnon ja valtion olevan yhtä ja samaa. Sharia pitää uskonnollista ja sekulaarista lakia samana lukien ne yhdeksi laiksi. Islam on teokratia.

-Orjuus
Islam antaa vapauden omistaa orjia. Islam möi kaikki Amerikan orjat. Mohammedilla oli monta orjaa omassa käytössään ja hän oli orjakauppias. Hän myös kidutti orjiaan ja käytti heitä seksiorjinaan. Mohammed on täydellinen esimerkki muslimille (Sunna).

-Ystävyys
Koraanissa on 12 virttä, joissa kerrotaan että muslimi ei ole kafirin ystävä. Mohammed ei ollut ikinä Kafireiden ystävä. Hän myös kirosi kasvatti-isänsä tämän kuolinvuoteella siitä ettei hän ollut kääntynyt uskoon.

Lähde: Lukija

Kommentit (3)

Vierailija

Referoituna:

Lapsia saa raiskata

Vääräuskoiset saa tappaa

Vääräuskoiset eivät ole ystäviä ja niille pitää valehdella ja petkuttaa

Naiset ja lapset ovat koiraakin alempiarvoisia

Tytöiltä pitää silpoa sukupuolielimet, koska muslimiehen itsetunto ei kestä normaalia naista, vaan silvotun, alistetun, mustaan kaapuun piilotetun mielipiteettömän täysin hiljaa olevat alisteisen robotin, jolle saa tehdä mitä vain.

Siksi se somali Maryamkin niin vihainen ja katkera on, kun se on silvottu pienenä. Musliminaisena ei uskalla vastustaa silpojia eli muslimeita vaan projisoi vihansa auttajiinsa eli suomalaisiin, jota ilman hän ei saisi edes ruokaa!

NÄKEE, ETTÄ VAIKKA TUOKIN SOMALIAKKA ON SYÖNYT ITSENSÄ LIHAVAKSI JO 20VUOTTA SUOMALAISTEN PIIKKII, VIELÄ KEHTAA PASKAINEN ISLAMISTITULLA VINKUMAAN RASISTIKSI, VAIKKA NIMENOMAAN SOMALIT ON RASISTEJA SUOMALAISIA KOHTAA, EIVÄTKÄ SOPUDU!

ULOS MAASTA KAIKKI SOMALIT JA MUUT AFRIKAN/LÄHI-IDÄN TULIJAT, ELI LOISET!

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat