Milloin miehet ja naiset ovat mielestäsi viehätysvoimaltaan "parhaassa iässä"?

Vierailija

Eli siis oma mielipiteesi, minkä ikäisenä ihmiset ovat kauneimmillaan/komeimmillaan, näin hieman yleistäen. ;) Ei tarvitse kenenkään loukkaantua tai ottaa vakavasti vastauksia.
Kerro myös oma ikäsi.

Sivut

Kommentit (27)

Vierailija

Palstamiesten mukaan yli 17-vuotias "nainen" on rupsahtanut ämmä kun taas mies vain paranee vanhetessaan vaikka lihoisi ja kaljuuntuisi.

Roadwalker
Seuraa 
Liittynyt31.10.2015

Onhan se jo monessa mediassa ollut läpi vuosien, että nainen on parhaimmillaan 17-vuotiaana. Joillakin se pysyy siinä tasolla tai tason lasku alkaa pikkuhiljaa, joillain sitten taso alkaa äkkijyrkästi. Yleensä syynä on se, että hankitaan se auto ja kaikki hyötyliikuntakin jää, kun matkat mennää autolla. Aletaan myös pääsemään baariin ja viikonloput vedetään sitä makeaa sidukkaa, joka menees suoraan naamaan ja reisiin.

Mies 29v
Seuraa 
Liittynyt6.3.2015

Vaikea sanoa; vanhentuminen tapahtuu eri aikoihin eri ominaisuuksissa. Esim.itse en ole enää viehättävyyteni huipulla hiusten suhteen, vaikka aika tuuhea tukka minulla vielä on ja ihoni ei ole enää niin tasainen ja siloinen kuin ennen, mutta en tiedä onko tällä miehelle paljonkaan merkitystä vielä tässä vaiheessa.

Suurin muutos on erektion herkkyydessä kun vertaa siihen millaista oli alle 20-vuotiaana; ero on todella suuri, vaikka tämäkin lienee aika yksilöllistä.

Ihmisen luonne kehittyy usein miellyttävämpään suuntaan nelikymppiseksi asti ja nelikymppinen nainen on itselleni vielä täpärästi viehättävä jos on ollut nuorenakin kaunis. Viisikymppinen on jo auttamattomasti liian vanha ja en itsekään miehenä näe mitään etua siinä, että olisin viisikymppinen mies. Mieluiten olisin ikuisesti alle 38v toiminnan mies, jolla on paljon tietoa ja ymmärrystä kaikesta, mutta ei ole kuitenkaan mikään säälittävänhellyyttävä wanhojen muistelija.

Oman ikäisissä naisissa inhottaa lähinnä kokeneisuus ja se että melkein kaikilla on lapsia tai halu saada niitä. Siinä jotenkin huomaa että nuoruus ei kestä ikuisesti ja varsinkin naisilla se loppuu siihen lasten saamiseen, jolloin nainen muuttuu enemmänkin lapsen jatkeeksi kuin omaksi henkilökseen. Tässä mielessä miehen kannalta onnellisinta elämää olisi se varhaisin nuoruus, jolloin naisillakaan ei biologinen kello tikitä ja saa nauttia läheisyydestä ja seksistä ilman kohtalokkaita perhesuunnitelmia. Valitettavasti useimpien miesten sosiaaliset taidot ja rohkeus ovat siinä vaiheessa vielä vajavaisia ja nuoruus menee osittain hukkaan...joillakin kokonaan hukkaan.

-Mies 29v + 1v-

kiu
Seuraa 
Liittynyt8.11.2015

Jos on kaikenikäisenä "parhaimmillaan" eli normaalipainoinen eikä rumaa tyyliä tai stailia, niin sanoisin että naiset noin 22-vuotiaina ja miehet 25-vuotiaina.

WraithTodd
Seuraa 
Liittynyt7.9.2015

Sekä miehet että naiset siinä 35v ->

Uskalletaan olla omia itsejään, pukeutua kuten halutaan ja muutenkin uskalletaan tuoda itseään julki enemmän. Itselleni nuo seikat ovat sellaisia, jotka tekevät ihmisestä viehättäviä.

"You are more like Wraith than you know."
"I'm not sure I like the sound of that."
"There is much about Wraith that you do not know, Sheppard."

Naispelko23
Seuraa 
Liittynyt22.11.2015

Ei sillä iällä taida olla juurikaan merkitystä, jotkut on parhaimmillaan jo joskus parikymppisenä kun taas jotkut taas joutuvat odottamaan sitä kukkaan puhkeamista sinne keski-iän tuntumaan, jopa yli. Vanhainkodissa sitten ollaankin jo kaikki suunnilleen samalla viivalla.

Terveisin Naispelko22

SE ON LOPPU NYT

Sivut

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat