Katsooko koululaiset enää piirrettyjä?

Vierailija

Siis tuollaiset 9-10-vuotiaat?
Tuli vain mieleen tällainen kysymys kun lapselle oltiin tänään koulussa naurettu ja kutsuttu vauvaksi kun hän oli kertonut uudesta elokuvasta (Disneyn joulukalenteri) josta oli pitänyt kovasti (ostettiin se siis eilen). Kuulemma tuollaiset ovat vauvojen juttuja.

Tuli kauhean paha mieli lapsen puolesta kun toinen oli niin innoissaan elokuvasta ja nyt ei halua enää katsoa sitä.

Kommentit (8)

Vierailija

Ap taas

Joo, katson itsekin piirrettyjä (ihan yksinäni) ja varsinkin noita Disneyn klassikkopiirrettyjä. 

Yllätyin vain tosi pahasti kun ekaksi oli Wilmaan tullut viestiä tuosta kiusaamisesta ja sitten pojalta kyselin että mistä johtui niin selvisi että tuosta elokuvasta.

Vierailija

Meillä teini hirnuu ihan vääränä Hirveälle Henrille. Kuulemma ihan kulttikamaa kasiluokkalaisille. Viime vuonna tuli Martta puhuu ja sen kanssa oli sama juttu.

Vierailija

Tuo on just tuota tyttöjen kulttuuria että pidetään toiset tytöt kurissa. Ihan kauheaa että se alkaa jo noin varhain. Aikuisina ollaan sitten av-palstalla lutkittelemassa muita naisia.

Vierailija

13v ja 15v ainakin meillä katsoo piirrettyjä. Melkein kaikki kelpaa. Suosikkeja Disneyt, mutta kelpaa myös jotkut huonosti väkerretyt tusinasarjatkin.

Vierailija

Joo katsoo meillä piirrettyjä 11-vuotiaskin, joka on välillä niin esiteini ettei paremmasta väliä. Osti itselleen jopa Muumi-joulukalenterin. Frozenin se lumiukko (Olof?) on suosikkihahmo.

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat