Antaako karvaisen alapään omaava nainen vähän sivistymättömän ja nuhjuisen kuvan itsestään?

Vierailija

Tulee heti mieleen, että tuo taitaa olla vähän laiska ja epäsiisti ihminen noin muutenkin, jos näkee tuheron esim. uimahallissa. Tietysti ei pitäisi tuomita, mutta se on mielestäni sama kuin ihminen kuka pukeutuu rikkinäisiin vaatteisiin tai ei pese hampaitaan. :-/

Sivut

Kommentit (64)

Vierailija

Aaaa, sivistyneisyyttä mitataan nykyään alapään karvojen perusteella. Enpä tuota tiennytkään!

Aiemmin naisen sivistyneisyyttä piti arvailla mm. keskustelutaitojen, käytöstapojen, yleistietojen kattavuuden, kirjallisuuden ja musiikin tuntemuksen ym. muiden epämääräisten asioiden mukaan. 

Vierailija

Itselläni on se ongelma, että ihoni on herkkä ja karvani hiuksia myöten kiharaa. En voi vahata, sokeroida tai sheivata sillä tämän jälkeen tulee päivän päästä tulehtuneita ihohuokosia ja puolet karvoista lähtee kasvamaan syvälle ihon sisään kiharuutensa takia. Tämä pitää sitten käydä kaivamassa lääkärillä veitsen kanssa ulos. Tässä parantumisprojektissa menee aina n. kuukausi ja joskus pidempäänkin. Eikä silloin kehtaa käydä uimahalleissa, rannalla tai edes hirveästi avata haarojaan kellekkään. Voin käyttää vaan sähköllistä trimmerikonetta, mutta silläkään en voi vetää ihoa myöten samasta syystä. Leikkailen lähinnä jollain saksillä lyhyemmäksi tai sillä leikkurilla varovasti. Valoimpulssia voisi kokeilla kun opinnot päättyvät ja saa vakitienestejä. Eli kaikilla ei ole ihan niin helppoa :( Onneksi poikakaverille ei ole väliä paljonko on karvaa alakerrassa :)

No hyi teitä karvapaviaaneja!

Samaa mä ajattelen naisista jotka ei kasvata kaksimetrisiä sileitä hiuksia ja hoida niitä! Hiukset on naisen kruunu, kuinka ihmiset kehtaa kulkea vaan lapaluihin ulottuvissa pörrösissä pehkoissa, eikö heitä yhtään hävetä? Antaa aika kassialmamaisen vaikutelman.

Puhumattakaan miehistä joilla ei ole siloisia poskia ja ajeltua rintaa, täysin lyhyitä taaksepäin kammattuja hiuksia sekä posliinia alapäätä!

Voi voi teitä ihmiset ettekö tajua että kaikki karvat hiuksia lukuunottamatta ovat luonnottomia ja ilmentävät ihmisen laiskuutta ja kuvottavuutta!

Karvoitus kuuluu keskiajalle, nykyihmisellä on partaterät sekä epilaattorit.

Vierailija

Vierailija kirjoitti:
"Karvaisen alapään omaava nainen"

Voi luoja, en edes viitsi sanoa millaisen kuvan ap. antaa itsestään.

Tuo on yleistä puhekieltä. Tänne palstalle kirjoittelu EI OLE mikään äidinkielen koe.

Vierailija

Karvainen nainen on omilla aivoillaan ajatteleva älykäs yksilö, jota ei kiinnosta roskasakin muotioikut.

Posliini on ihan ultra WT.

Vierailija

Jos on muuten siisti lady niin ei anna, mukaanlukien jos luonnekin on. En useinkaan näe missään naisten pillukarvoja, joten paha mennä sanomaan kuinka monta viidakkotuheroa on tänäänkin tullut vastaan. En usko että on minun asiani tiedustellakaan sitä pistokokeiden omaisesti? Uimahalleissa en suostu käymään niin kauan kuin en ole edunvalvonnan piirissä kun vielä itse päätän itsestäni, sillä olen palstan vuoksi erittäin pahoin traumatisoitunut enkä voisi rentoutua siellä tuomitsevien haukankatseiden alla ja ties millä mielellä vielä senkin tekisivät. Hui.

Vierailija

Aloitus on kyllä tyhmä, mutta ihan yhtä tyhmiä ovat minusta ne, jotka huutelevat posliinin olevan wt ja idioottien hommaa ja ties mitä. Katoaako järkeni ja sivistykseni kummasti johonkin, jos ajan karvat pois omaksi ilokseni? Huoh. Lopettakaa se karvoituksen arvostelu, kumpaankin suuntaan.

Vierailija

Enpä ole tullut ajatelleeksi, että mun karvainen alapää viestii jotain sivistyksen tasosta. Ja nyt on kovin vaikea keksiä, miksi sivistyksen kasvaessa karvoitus lähtisi pienenemään. Alapään karvoituksen hallitsemiseen käytetty aika tuntuu niin turhalta, varsinkin jos se pitää käyttää jonkun uimahallissa tai kuntosalilla kyyläävän haukkasilmäisen av-mamman takia. 

Vierailija

Vierailija kirjoitti:
Viesti numero seitsemän oli sarkasmia hömpät. :D

Se on aivan liian vaikeata näillä kulmilla.

Katsos kun karvaton alapää = tyhjä yläpää.

Sivut

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat