Postilakko ja laskut

Vierailija

Mites nämä pelaavat? Ahdistaa, kun odottelen vielä sellaista osamaksulaskua, joka on ihan pakko maksaa ajallaan. Eräpäivä joskus viikon kuluttua, uskoisin. Ahdistaa.

Kommentit (6)

Vierailija

Vierailija kirjoitti:
Voit soittaa kyseiseen firmaan ja pyytää laskun sähköpostiin.

Luulisi että firmat itse reagoisivat tähän eivätkä olisi niin tarkkoja eräpäivien kanssa. Eihän ne ehdi muuten muuta tehdäkään kun vastata puhelimeen, jos kaikki alkavat yhtäkkiä soitella eräpäivistä ja vaihtaa laskuja e-laskuiksi tms.

Eivätkä ne viikon varoajalla edes välttämättä ehdi vaihtaa laskumuotoa toiseksi.

fear of more unaffordable bills

Aamulla tulee ensin  aamuposti ja puolenpäivän aikaan on vuorossa se 'kauhuposti' (nyt juuri)  ei ,onneksi, tule lakon takia mitään...

Vierailija

Ihan kuluttajaliiton virallinen kanta, että kyseessä on force majeure ja kuluttajalla täytyy laskun sitten saatuaan olla vielä aikaa reagoidakin n. viikko.

Vierailija

Yrityksille ei ole todellakaan herkkua, jos lajittelussa iso määrä laskuja jää odottamaan. Kun kaikilla sama peruste, tilin saldo lähenee nollaa ja palkat pitäisi maksaa.

Pankit pääsee rahastamaan, kun joutuu käyttämään sekkitilejä ja muita kalliita rahoituslähteitä juuri, kun varastot on pullollaan joulusesongin vuoksi ja käteinen muutenkin tiukassa. Jättääkö ostot joulun alla vähemmälle ja tehdä siten heikompi tulos?

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat