Uusi skandaali muhii jo Ulvila-casessa

Vierailija

Kun korkein oikeus vielä miettii nauhoittiko Anneli taustanauhan jota soitti häkeen 9-vuotiaan rikostoverinsa kanssa, Annelille on selvinnyt että häkenauhaa onkin nähtävästi manipuloinut poliisi. :D. Vuonna 2008 Tampereen yliopiston hypermedialabrassa tehtiin erittäin tarkka ja vähäisimmätkin äänet luetteloiva litterointi, jossa ei kuitenkaan uole-sanaa havaittu, kuten ei kukaan muukaan ennen vuotta 2009 ja Auerin syyllistämisen aloittamista. Sen sijaan sen TILALLA litteroinnissa on tyttären kysymys "Ketä siel on?". Tätä ei häkenauhalta enää kuulla.

Kommentit (8)

Vierailija

mistä tiedät? oikeasti, ihan sama on auer tappanut vaikka koko ulvilan, se pitäis päästää vapaaksi merkkinä yhteiskunnan epäonnistumisesta.

Vierailija

Vierailija kirjoitti:
mistä tiedät? oikeasti, ihan sama on auer tappanut vaikka koko ulvilan, se pitäis päästää vapaaksi merkkinä yhteiskunnan epäonnistumisesta.

Auer tästä on kirjoittanut blogissaan, ja aikaisemmin se litterointikin on julkaistu. Ja siis tämä skandaali muhii periaatteessa, se että kuuleeko suuri yleisö tästä(kään) väärinkäytöksestä koskaan on sitten eri asia.  Ainahan nämä on haudattu kun näitä on esiin tullut tähänkin asti.

Vierailija

Vierailija kirjoitti:
Sanoo Auer. Taitaa olla jo löysät housussa. Vankila kutsuu taas...

Sanoo Auer? No kyllä kuka tahansa sanoo joka sen litteroinnin on nähnyt, että miten tuo on mahdollista. Palaneen käryhän tässä on haistettu jo aikaisemmin ennen näitä tietoja, kun kummasteltiin miksi KRP:n äänitutkija väittää että eräs tietty poliisi on uole-sanan hänelle  suoraan osoittanut, mutta poliisi itse on oikeussalissa kieltänyt jyrkästi näin tehneensä. Jompi kumpi valehtelee, miksi? Kovin viatontahan se olisi osoittaa äänitutkijalle jotain mitä tämä ei ole huomannut aikaisemmin.

Vierailija

Hassua kyllä vuonna 2008 talolla tehdyssä rekonstruktiossa kuole kuullaan kampppailemaan laitetun poliisin suusta.

Äänitutkijalle on vielä kesällä 2009 ollut epäselvää että mitä nykyisen uole-sanan kohdassa sanoo nainen TAI lapsi. FBI:lle on lähetetty tästä tiedustelu että mitä siinä on, mutta analyysin lopputulos on hävinnyt esitutkintamateriaalista, ja sen tilalle on kopioitu kolmeen kertaan FBI:n lähetyslistat lähetettävästä cd-levystä.  Auerin mukaan tätä tällaista esiintyy esitutkintamateriaalissa enemmänkin, eli aina kun vaikuttaa siltä että jotain puuttuu, sen tilalta löytyy useaan kertaan kopioitua vanhaa tietoa.

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat