Siellä sitä taas kärvistellään ilman sähköjä.

Vierailija

Ja menee kuulemma koko viikonloppu. Semmoista se sitten on, kun lämmitys hoituu jollain lattialämmityksellä ja ilmalämpöpumppu muka pöhisee jossain katonrajassa. Ei lämpene sähköhellan levyt myöskään, ei.

Mulla on pönttöuunit lämpimänä joka huoneessa, keittiön iso uuni lämmitetty niin, että hohkaa lämpöä yhellä pesällisellä vuorokauden. Kaasuhellalla kiehauttaa iltateet hetkessä ja ruuanlaitto sujuu myös.
Omasta kaivosta haetaan vesi ja jos siitä vesi loppuu niin haetaan toisesta tontin laidalta.

Meillä ei sähkökatokset vaikuta lentokorkeuteen ollenkaan. Tosin voi pakastimessa peuranlihat ja hirvenlihat vähän pehmentyä, mutta jos täytyy, niin vien kellariin .Siellä säilyy.

Miten jotkut pikkulapsiperheet mitenkään ilman sähköjä jossain omakotilähiössä pärjää? Vastaus: ei mitenkään.

Kommentit (4)

Vierailija

Itse asun kaupungissa ja en muista vuosiin olleen sähkökatkoksia. Ei nytkään.

Mökilläkin ovat harventuneet, kun sähkölinjoja on kaivettu maan sisään.

Että hyvin tämä lapsiperhe ainakin pärjää. :)

Pönttöuuniton onnellinen

Joo, onhan tää ikävää, kun ei ole pönttöuunia jonka kyljessä lämmitellä. Ei auttanu taaskaan muu kun kömpiä eukon kylkeen lämmittelemään. Seksiksihän tietenkin meni ja sellaisena jatkuu kunnes sähköt palaa. Onneksi tuo rakas ei ole mikään pönttö niin aika vällyjen välissä kuluu rattoisasti. Kiitokset Savon voimalle. Ja älkää turhaan pitäkö kiirettä. Viikonloppu ylityöt tulee kalliiksi, ehtiihän nuo linjat korjata sitte arkena. t. Pönttöuuniton mutta niin onnellinen mies saaresta.

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat