Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.

Useamman lapsen äidit! Tuleeko teille ikäviä kommentteja kun lasten luku määrä selviää?

Vierailija

Itselleni on 6 ja vähintään kysytään onko samalle miehelle..
Tai et jopas on pitänyt tehdä..
Ollaanko lestadiolaisia..

Ja ei olla sossun asiakkaita tai uskonto syynä tuohon määrään.

Kommentit (4)

Vierailija

Pitäisi kai tarttua tuohon provahtavan kauheaan yhdyssanavirheeseen, mutta vastaan silti kysymykseen. 

Kaverillani on 7 lasta, ja nauraa että ihmiset usein kysyvät ovatko he uskovaisia vai hulluja. "Hulluja" kuulemma ovat, hyvällä tavalla. 

Perhedynamiikka toimii heillä hyvin, sisarukset huolehtivat toisistaan ja yllättäen, sisarusten välistä taistelua on vähemmän kuin muutaman lapsen perheessä. 

Arki pyörii heillä hyvin, kaikki 7 harrastavat mutta kuljettajia julkisilla tai autolla aina löytyy. Pienet osaavat touhuta värityskirjojensa parissa voimistelusalin nurkassa sen tunnin ajan kun mamma jumppaa. 

:)

Vierailija

Eiköhän kaikille kommentoida lasten määrästä paitsi ehkä ei kahden lapsen vanhemmille joilla poika ja tyttö, etenkin oikein hyvä tuossa järjestyksessä, the american dream, isoveli ja pikkusisko.

Yksi eli ole koskaan hyvä. Se, että kaksi tai useampi samaa sukupuolta ei ole hyvä. Monta lasta eli eli yli kolme on liikaa, miten kukaan jaksaa. Kolmekin on myös usein huono jos on ensin kaksi samaa sukupuolta koska on vaan sen jälkeen selvästi haluttu sitä poikaa/tyttöä ja keskimmäisellä raukalla ei ole erityistä paikkaa perheessä. Jos taas on kolme niin että ensin kaksi eri sukupuolta niin ihmetellään mihin sitä kolmatta tarvittiin, kenties vahinko? Näitä kommentoijia riittää...

Itse olen sitä mieltä että lapsimäärä on jokaisen oma asia ja toivon että jokainen pari on omiensa määrään tyytyväinen. Näinhän ei aina ole ja silloin kommentit satuttavat erityisesti.

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat