Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.

Iso perse apua

Vierailija

Mulla on iso pyöreä pylly myös taaksepäin työntyvä. Häpeän
persettäni vaikka nykyään muka on muotia. Vähän kuin neekerin mutta ei aivan yhtä iso. En pysty mitenkään hyväksymään persettäni. Vitu..aa!

Sivut

Kommentit (16)

Vierailija

Se on kuule niin, että se oma vartalo täytyy hyväksyä sellaisena kuin se on. Ja pienenä vinkkinä, monet miehet pitää isoista perseistä, minä ainakin.

t. m-50

Vierailija

Niin on täälläkin iso perse. Onneksi ei ole litteä leveä vaan pyöreä leveä 😊.
Miehet katselee isoperseisiä. Naiset vihaa isoa persettään. Miehet eivät niinkään vihaa. Taitavat kiihottua näkemästään. Mikähän siinä on niin kiihottavaa?

Miehet tykkää

Isoon perseeseen on mukava tarttua kiinni.

Nuoren naisen iso pyöreä peräsin on miehille aivan vastustamaton.

Vierailija

Sen kullolla leveän ja pyöreän kun pistää paljaana kunnolla pystyyn tarjolle, niin häviää sultakin häpeän tunteet. Se on miehelle herkkua.

M65

Vierailija

Joo onneksi ei persettään ite näe mutta muut näkee senkin edestä.
Minusta ainakin tuntuu kun joku mies vahtaa persettäni että hän ajattelee sen olevan kauhea 7 leivän uuni.
Pitää ruveta hölkkään ja jumppaan et sais ahteriaan pienemmäksi.

Vierailija

Hieman takapilluinen nainen ja iso, kiinteä pepa pyllistyneenä ottamaan kullin vastaan on jokaisen miehen märkä uni.

Vierailija

Ei kyllä ole jokaisen miehen märkä uni. Ehkä noin 5 % miehistä innostuu jos ei parempaa ole saatavilla. Iso perse on karsee.

Vierailija

Läskiperse on karsea niin kuin myös läskitissit. Läski missä vain on etovaa. Ja harvaa naista kiinnostaa joidenkin pervoäijien kuolaaminen tissien tai perseen perään. Se just asian tekeekin ongelmalliseksi - ihan tiedoksi näille tänkin ketjun miehille, jotka ilmeisesti yrittävät lohduttaa. Yleensä naisia kiinnostaa estetiikka ihan omissa silmissä (ja läskiperse harvemmin silmää miellyttää) ja teidän pervot fantasiat vain pahentavat asiaa. 

Vierailija

Vinkkejä läskiperseen kaventamiseen. Hölkkä ei onnistu eikä pahemmin ripeä kävelykään johtuen jalkojen synnynnäisestä virheasennosta. Pelkällä dieetillä huonoja tuloksia.

Vierailija

Kunnon nussimiset kokeneen ja kyvykkään miehen kanssa polttaa kummasti kaloreita. Samalla on niin sanoinkuvaamattoman upeaa kunnon naisen kanssa. Ei minkään lautaperseen! Turha kakkosnelosten on vikistä ja väheksyä miesten mielipiteitä runsaista naisista.osa ehkä pervoa mutta totuudensiemen on jokaisessa kirjoituksessa.mitä vikaa on jos himoitsee upeaperseistä naista?ei nii mitää.
Aikuinen mies arvostaa naista ei tavalla kuin poijan lopit.
Näin aikuinen mies.

Sivut

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat