Suomi valmistelee lakia, joka mahdollistaa sotilaallisen avunannon - pitäisikö nostaa tilit tyhjäksi ja lähteä menemään

Vierailija

Ylen uutiset 17.11.: Suomi valmistelee lakia, joka mahdollistaa sotilaallisenkin avunannon muita EU-maita kohtaan. Tähän asti laki on estänyt sotilaallisen avunannon ja vain viranomaisapu on mahdollista, mm. poliisiapu Ranskan terroristijahdissa.
HS ei näyttävästi ole uutisoinut tästä lakimuutosvalmistelusta.
Ilmeisesti siis jatkossa Suomi voi lähettää myös sotilaita esimerkiksi Ranskaan. Se tarkoittaa sitä, että myös Suomi voi jatkossa olla yhä enemmän islamistiterroristien inhokkilistalla.
Tulee olo, että sotaa kohti mennään. Pitäisikö siis nostaa tilit tyhjäksi ja lähteä menemään täältä, niin kauan kuin EU-kansalaisilla vielä on jonkinlainen vapaa liikkuvuus. En halua olla mukana tässä. Asiat eivät ole niin mustavalkoisia. Ranska on itse ollut pommittamassa Syyriaa. Onko se tosiaan paras keino pysäyttää Isisin primitiivinen väkivalta.

Kommentit (12)

Vierailija

Eipä maailmassa ole sellaista länsimaata joka ei olisi partasuiden inhokkilistalla. Suomi on joka tapauksessa sieltä turvallisemmasta päästä. Suuntaa sitten vaikka Islantiin, siellä on varmaan Suomeakin pienempi mahdollisuus terroritekoihin.

Vierailija

Mikä ap sinun mielestäsi olisi paras keino pysäyttää Isis? Minusta sitä katsottiin ihan liian pitkään sivusta, miten isis tappoi siviilejä Syyriassa ja muualla. Hyvä että asialle edes yritetään tehdä jotain.

Vierailija

Itse ajattelis, että Austaralia olis turvallinen maa? katsonut tuota Austaralia rajalla ohjelmaa, vai mikä lieneekään, sinne ei ole menemistä ilman syytä, ja paluulippu välittömästi ensimmäisestäkin rikoksesta?

Vierailija

Parasta olisi kai ottaa keski-aikaiset keinot käyttöön. Silloin ei muslimit paljon kukkoilleet. Samalla tavalla ne varmaan pitäisi taas pistää kuriin? Kuten vaarini totesi jo 80-luvulla Irakista: "Siitä koko saatanan valtiosta pitäisi tehdä parkkipaikkoja."

Ihmettelin miksi, mutta en ihmettele enää.

Vierailija

Miten se sinulta on pois että suomi tarjoaa sotilaallista apua eu-maille? Ethän sinä joudu edes minnekään taistelemaan lähtemään?

Ja luuletko että eu:lta saataisiin sitten mitään takaisin jos nyt vaan kyyristeltäisiin ja sitten yritettäisiin saada apua kun ryssä päättää taas tulla rajan yli?

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat