Seinäjoen teinimurhaaja yritti ensin myrkyttää kaverinsa, oli suunnitellut sitä jo kuukauden

Sivut

Kommentit (768)

Vierailija

Seinäjoen teinisurmaaja suunnitteli tekoaan vajaan kuukauden, katsoo syyttäjä haastehakemuksessaan.

Syytteen mukaan 15-vuotias tyttö yritti ensin surmata ikätoverinsa tuulilasinpesunesteellä myrkyttämällä. Tyttö kuitenkin huomasi tarjotussa mehussa sivumakua ja jätti juomisen kesken.

Syytteen mukaan tappaja vaihtoi tämän jälkeen taktiikkaa. Hän pyysi koulukaveriaan rentoutumaan kuuntelemalla musiikkia silmät sidottuina. Syytteen mukaan tyttö haki tämän jälkeen veitsen ja löi sillä uhria useita kertoja avunpyynnöistä piittaamatta.

Syyttäjän käsityksen mukaan verityön motiivi oli ihastus samaan poikaan.

TS–STT

Vierailija

Mitä tälle tekijälle on käynyt omassa elämässään, että suoritti noin sairaan teon? Huomasikohan vanhempansa hänessä koskaan psykopaattisia piirteitä tms? Jopa nuorisokin on nykyään niin sairasta. Toivon tekijälle hidasta ja tuskallista kuolemaa vaikka syöpään ilman kivunlievitystä.

Vierailija

Olin jotakuinkin tuon ikäisenä ihastunut poikaan johon myös kaverini oli ihastunut. Olin salaa raivoissani asiasta ja yksinäni itkeskelin asiaa. Ei tullut todellakaan mieleeni että yrittäisin myrkyttää tai muulla tavalla ottaa hengiltä hänet!

Vierailija

Siinäpä meillä on taas yksi psykopaatti elätettäväksi... Eihän tuota voi vapaalle jalalle enää päästää. (tosin nuorena ensikertalaisrna istuu ehkä 2 v, tokkopa sitäkään)

Vierailija

Muistan silloin kun tästä uutisoitiin ja tälläkin palstalla jotkut hehkuttivat kuinka tyttöä (sitä tekijää) pitää ymmärtää ja teineiltä menee maltti jne. ja saattavat suutuksissaan tehdä. Yökötti ne kommentit jo silloinkin.

Sivut

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat