Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.

- Pelimiehen ohje naisten iskemiseen? Mielipiteitä saalistamisesta ja sen seurauksista?

Vierailija

"Usein ihastumista pidetään spontaanina reaktiona ja naisten iskemistä, sanan varsinaisessa merkityksessä, idioottien hommana. Ajatellaan, että jos liikaa yrittää, niin ei varmasti onnistu. Ihastumisen tulisi olla muka jotenkin luonnollista ja siihen ei saisi tarkoituksenmukaisesti yrittää vaikuttaa. Tämän ideamallin heitän saman tien roskakoriin ja kerron miten naisen saa isketyksi.

Ulkonäkö:

Ulkonäkö on ensimmäinen sinusta huomattava asia. Ensivaikutelma on tärkeä, joten tähän osa-alueeseen kannattaa ehdottomasti käyttää vaivaa ja etenkin rahaa. Tyyli on jokaisen löydettävä itse, mutta sanonta "laatu on aina muotia" pitää aika hyvin paikkansa. Itse suosin usein tummaa pukua. Klassinen Hugo Bossin puku, suorat housut, ja mustat nahkakengät. Puvun voi jättää rennosti auki kauluspaidan ylänappeja myöten. Yksi tärkeimmistä ulkonäköseikoista ovat myös hiukset. Ihminen kiinnittää niihin alitajuisesti huomionsa. Niihin kannattaa etsiä oma tyyli, joka löytyy parhaiten asiansa osaavan parturikampaajan avustuksella. Itselläni ne pörröttävät hujan hajan ns. "out of bed look". Kyseiseen lookkiin kuuluu myös karhea parransänki. Kultakello ranteeseen, kännykkä povitaskuun ja kaikki on kunnossa. Tuoksuksi kannattaa valita myös aina laatua: Armani, Boss, CK, Kenzo tai vaikka Jean Paul Gaultier.

Käytös:

Oikea pelimies ei koskaan rehvastele ääneen naisseikkailuillaan. Ne jutut kuuluvat sitten kundien saunailtaan tai vastaavaan, mutta eivät ravintolailtaan. Käyttäydy korrektisti, mutta älä ole jäykkä. Hymyile ja naura, ole iloinen, tai anna ainakin sellainen vaikutelma ympärillesi. Älä näytä, että olet tullut viettämään iltaa hankkiaksesi naisen. Tämä tarkoittaa, että älä todellakaan viheltele naisten perään, äläkä muutoinkaan luo pitkiä katseita naisseurueisiin. Anna illan edetä ja nauti kohtuudella alkoholia, mutta älä missään nimessä liikaa. Samalla annat aikaa myös naisille humaltumiseen ja vapautumiseen.

Jos suoritit kohdan yksi, siis ulkonäkö, huolella on aika todennäköistä että sinun luoksesi tulee ennemmin tai myöhemmin daami juttelemaan. Älä anna itseäsi vietävän, älä siis tyydy toiseksi parhaimpaan vaihtoehtoon. Itseluottamus on pelimiehen tärkein elementti ja vain paras on tarpeeksi hyvä sinulle. Sinä valitset siis naisen, ei nainen sinua. Älä kuitenkaan koskaan käyttäydy epäkohteliaasti naista kohtaan. Kun tämä daami tulee luoksesi, niin juttele hetken aikaa mukavia ja ole oikein kohtelias. Tässä vaiheessa sinua usein seurataan kaikista eniten. Syy voi olla, että naisen kaverit seuraavat tilannetta tai muiden naisseurueiden jäsenet usein katselevat, että kukas tuolla yrittää iskeä tuota komistusta. Naisesta pääset eroon vanhoilla nikseillä mm. vessassa käynti, paikan vaihtaminen salakavalasti toiselle puolelle pöytää tai vaikka tanssimaan lähtemisellä.

Sitten tulee aika, jolloin alkaa varsinainen saalistus. Olet löytänyt ravintolan parhaimman näköisen vapaan tytön/naisen ja haluat hänet itsellesi. Lähesty häntä baaritiskillä ja katso vähän pidempään ja hymyile. Jossain vaiheessa mene hänen luokseen ja sano rohkeasti "moi". Ei mitään typeriä iskurepliikkejä, koska ne ovat naurettavia. Tässä vaiheessa itseluottamuksen on taas oltava kohdallaan. Kun sinulla on vankka asenne, ettei maailmasi kaadu vaikkei kyseinen nainen sinusta pitäisikään, niin sinusta katoaa jännittäminen. Ensimmäinen lause voi olla "kukas se sinä olet?" tai "mitäs neidille kuuluu?" ja taas kerran on tärkeää hymyillä samalla.

Kun ilta taas kerran etenee, te olette vierekkäin ravintolan sohvalla. Kuuntele neidin juttuja ja esitä aidosti kiinnostunutta. Oli asia kuinka typerä tahansa, niin älä vähättele sitä. Älä pelkästään sano "joo" tai "mmm", vaan keksi välikysymyksiä ja näin osoita kiinnostustasi. Varovasti voi laittaa kätesi sohvan selkänojalle ja sitä kautta pikku hiljaa hivuttaa sitä lähemmäs naista. Puhuessasi voit ns. puolivahingossa koskettaa sormenpäilläsi naista niskasta. Mikäli nainen kiinnittää siihen vähääkään huomiota, niin lopeta se. Samanlainen ele voisi olla, että "piirrät" sormenpäilläsi ympyröitä naisen housujen reidelle selittäessäsi jotain asiaa. Siinäkin pätee sama sääntö, eli jos nainen kiinnittää siihen huomiota, niin lopeta se. Tarkoitus on vain tässä vaiheessa kiusata, ei aloittaa mitään esileikkiä.

Jos nainen pitää tanssimisesta, niin käy tanssimassa hänen kanssaan. Osta muutamia juomia, mutta älä yritä juottaa seuralaistasi pöydän alle. Suutelemiseen on jokaisella varmaan ihan oma taktiikkansa, enkä siitä selitä enempää. Sen verran voisin mainita, että siinäkin kannattaa olla herkkä ja enemmänkin kiusata, että "paras on vasta edessä". Kotiin lähtiessä tarjoa naiselle taksikyytiä kotiin. Taksissa ehdota hänelle, josko hän haluaisi tulla drinkille luoksesi. Tässäkin vaiheessa mahdollisuudet ovat vain n. 50-50. Kutsusta kieltäytyminen ei tarkoita, että vaivannäkösi olisi mennyt hukkaan. Nainen siirtyy tällöin reserviin, josta hänet voidaan tarvittaessa ottaa käyttöön. Esim. ensi viikonloppuna pyydät häntä ulos, niin varmasti lähtee ja sillä kertaa hän tulee jo varmaan "drinkillekin" luoksesi. Tärkeää on muistaa, että jos nainen kieltäytyy kutsusta, niin säilytä ylpeytesi loppuun saakka. Kaikki edellä kuvattu työ on tehty turhaan, jos ilta päättyy sinun ruinaamiseesi. Kun olet kokeneempi pelimies, niin tällaisia iltoja varten on olemassa reservi, josta saa tarpeilleen tyydytyksen vain yhdellä puhelinsoitolla.

Siinä se oli noin tiivistettynä, että miten naisen saa iskettyä. Itselläni on tällä hetkellä reservissä 13 naista ja todella kauniita ovatkin. Luku lähentelee maksimia, koska yhteydenpito on nyt jo todella harvaa. Uusien tullessa väkisinkin joku toinen karsiutuu joukosta pois. Ja uusiahan on totta kai saatava. Vaikka kissa saa ruokaa kotona yllin kyllin on sen pakko saalistaa nähdessään hiiren. Ei kissa tätä hiirtä syökään, vaan leikkii sen kustannuksella ja lopettaa kun on saanut haluamansa. Samoin toimii pelimies, jonka veri vetää baanalle ja naisiin."

Mielipiteitä? Koemuksia?

Sivut

Kommentit (39)

Vierailija

Jotenkin vaan harmittaa niiden reservinaisten puolesta, joista varmasti ainakaan osa ei tajua että kyseessä on pelimies, vaan ovat tähän mieheen rakastuneita ja kuvittelevat, että se että mies ottaa uudestaankin yhteyttä, tarkoittaa että miehelläkin olisi häntä kohtaan tunteita... 

Vierailija

Vierailija kirjoitti:
Jotenkin vaan harmittaa niiden reservinaisten puolesta, joista varmasti ainakaan osa ei tajua että kyseessä on pelimies, vaan ovat tähän mieheen rakastuneita ja kuvittelevat, että se että mies ottaa uudestaankin yhteyttä, tarkoittaa että miehelläkin olisi häntä kohtaan tunteita... 

Ovat ne lirkuttelut niin hölmöjä, että en tiedä kuka ne ottaa tosissaan. Päätin kerran että tuo saa nyt kelvata, kun ei ollut parempaa tarjolla. Annoin puheiden mennä toisesta korvasta sisään ja toisesta ulos. Olihan mies kivan näköinen, hyvät vaatteeet ja avoauto, joten kai periaatteessa olisi voinut antaa anteeksi nuo kömpelöt pelimiestemput.

Vierailija

Väsytti lukea. Mikäs siinä jos elämäntyylistä pitää. Jossain vaiheessa saattaa pelimieskin ymmärtää, että ihmisen kanssa oikeasti kohtaaminen ja oikea rakastaminen on "peleistä" se antoisin. Viimeistään vanhoilla päivillään, kun reservit ovat kuihtuneet ja yksinäisyys kuristaa kurkussa enemmän kuin muistot saalistamisesta lämmittävät. Tunnevammaltahan tuo vähän kuullostaa.

Vierailija

Jaa sellaiset pelimiehet ovat parempia joiden kanssa ei tartte jauhaa noin kauaa aikaa paskaa, saati vielä juoda useampia drinkkejä. Max yks juoma ja sitte pois!

Pelimies The Pelimies

Sun "neuvojen" perusteella olet kohtuullisen älykäs ja kohtuullisen kokematon. Noilla neuvoilla haetaan jonkinlaista mielikuvitushaaremia tai parisuhdetta ála 50-luku eikä niissä ole vähääkään pelimiehen meininkiä. Pelimies EI tuhlaa aikaansa.

***

Aikuisillahan homma menee niin, että jokaisessa baarissa on tietty määrä ihmisiä, jotka ovat valmiita harkitsemaan/hakemassa yhden illan juttua. Ne oppii kyllä tunnistamaan. Tämä on se joukko, jossa Pelimies saalistaa. Se mitä näihin mimmeihin projisoit on, että olet päästäsi terve ja liikenteessä samalla mielellä. Huumorintaju toimii AINA ja on kovin iskuase kaikista. Jos sitä ei omaa on parempi olla vtun komea :D 

***

Puhe merkkivaatteista ja hajuista onkin sitten jo hauskaa. Hommassa ei ole mitään monimutkaista kunhat et kulje paskasissa vaatteissa etkä haise paskalle. Römppäsempikin tyyli menee läpi kunhan se SANOO jotain ("Olen rokkari", "Olen hippi" jne. jne.)

Vierailija

Vierailija kirjoitti:
Jaa sellaiset pelimiehet ovat parempia joiden kanssa ei tartte jauhaa noin kauaa aikaa paskaa, saati vielä juoda useampia drinkkejä. Max yks juoma ja sitte pois!

Jep. Itse olen pelinainen, eikä minua tarvitse vongata. Kun menen baariin, haluan seksiä mahdollisimman tasokkaan miehen kanssa. Enkä halua käyttää kallista aikaani typeriin soidinmenoihin ja paskanpuhumiseen. Mahdollisimman pian itse asiaan niin on hyvä. Eikä mitään ällöjä valheita ja teeskentelyjä tunteista tms, niitä inhoan. Kiimassa sitä ollaan menossa vaan parittelemaan, kumpikin, eikä tarvi teeskennellä muuta.

Vierailija

En jaksanut lukea koko tuota tekstimäärää, mutta minusta tuossa on vain lista päivänselvyyksiä. Tietenkin tuo provosoiva "reservi"-sana viskattu sekaan "herättämään keskustelua". Tietävätkö ns. pelimiehet että naiset tekevät tuota ihan samaa?

Vierailija

Mä varmaan purskahtaisin nauruun, jos joku pukumies tulis kyselee et " mitäs neidille kuuluu?". Nää sun neuvot on tosi typeriä, mut jotkut naiset ovat vaan tyhmiä/epätoivosia et varmaan lankeekin tohon.

Vierailija

Kaikki muu ok, mutta älkää missään nimessä kysykö "kukas se sinä olet?" tai "mitäs neidille kuuluu?" :'DD LIMAISTA!

Lisäksi rehellinen ja hyvä mies ei satuta muita ihmisiä, vaan ilmaisee seksikumppaneilleen, ettei kaipaa kuin seksiä. Mullakin on muutama reserviläinen, mutta kaikki kyllä tietävät mitä on meneillään, koska en ole mikään säälittävä valehtelija.

Vierailija

Tuollasia tukansukijoita on 13 tusinassa nykyään, jotain tuoretta hei ap esiin.

Nuo on niin vuotta 2010 ja Cosmoa. Maailma menee eteenpäin, mikset menisi sinäkin?

Vierailija

"Koemuksia" :D

Luolassaan naputteleva mammanpoika käy jo niin kierroksilla, että kirjoituskin lespaa. Tulee ihan Jalmari-sarjakuvan kellaripeikko mieleen. Sellaisen kun pukee Bossin pukuun ja laittaa piirtämään pyörylöitä naisen housukankaiselle reidelle niin a vot! 

Vierailija

"Kukas se sinä olet?" Voi vittu miten tökerö aloitus. Meneekö porukka oikeasti puvussa johonkin yökerhoon/baariin? Varmaan bisneksiä hoitelemassa jossain sedulassa. 

Terveisin Naispelko22

Sivut

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat