Jussi Niinistö: Suomi valmistelee lakia joka mahdollistaisi sotilaallisen avunannon

Vierailija

Kommentit (8)

Vierailija

Poliittinen itsemurha. Sitä ei tule kansa hyväksymään, että täältä pakotetaan lähtemään sotimaan johonkin hiekka-aavikolle tuhansien kilometrien päähän. Todennäköisesti tuo siis perustuu vapaaehtoisuuteen, ei orjuutukseen.

Vierailija

Niinistö on fiksu tyyppi, aikaisemmat hallitukset eivät ole kyenneet tätäkään asiaa viemään loppuun joten tehtävä lankeaa sitten Jussille. Tärkeä lainkohta jonka kuntoon saattamisesta olisi ollut apua esim. Ruotsin sukellusvenejahtiin liittyen, eipä voitu naapuria auttaa kun laki kielsi sotilaallisen avunannon. Suomen lainsäädäntö on monelta osaltaan jälkeenjäänyt ja kaipaa pikaista fiksaamista 2010-luvun vaatimukset täyttämään.

Vierailija

Tuostahan voi kieltäytyä jos haluaa. Yksikään politiikko ei varmasti uskalla säätää lakia, jossa tiedossa on kuolemantuomio jos et suostu lähtemään johonkin naton johtamaan operaatioon toiselle puolelle maailmaa. Korkeintaan sakot saa, jos kieläytyy.

Eli ei tästä kenenkään tarvitse huolissaan olla.

Vierailija

Vierailija kirjoitti:
Suomen lainsäädäntö on monelta osaltaan jälkeenjäänyt ja kaipaa pikaista fiksaamista 2010-luvun vaatimukset täyttämään.

Ensimmäinen korjaus lainsäädäntöön pitäisi toki olla se, että vanhanaikainen ja tehoton orja-armeija lakkautetaan ja asevoimat päivitetään moderniksi palkka-armeijaksi.

Vierailija

Turha odottaa apua jos ei ole sitä itse valmis antamaan. Toivottavasti ei peräännytä tässä asiassa ja menetetä kasvoja Euroopassa lopullisesti.

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat