Mieheni aikoo syödä rotan

Vierailija

Ampui pihalla olleen rotan pienoiskiväärillä ja nyt aikoo valmistaa sen ruoaksi. Voiko siitä saada ruton?

Kommentit (10)

Vierailija

Kuulostaa toiminnan mieheltä. Paistakaa rotta kunnolla uunissa ja maustakaa niin menettelee. Jatkossa ette sitä lihatuotteita enää ostakaan.

Vierailija

Slurps! Rotasta pystyy tekemään mainiota lihapataa pitkään hauduttamalla. Olen kerran tehnyt ja se oli herkullisinta mitä olen koskaan maistanut!

oipoi

Myyräkuume ekana tulee mieleen kun noitten villien jyrsijöiden kanssa leikkii. Periaatteessa kunnon kypsennys tappaa pöpöt. Aika vähän syömistä on yhdessä rotassa.

Vierailija

Vierailija kirjoitti:
Mietipä nyt vähän että voiko siitä rotasta saada ruton? Oletko kuullut monestakin ruttotapauksesta tässä viime vuosisatoina? 

Suomessa ja euroopassa sitä ei ole, mutta maailmalla sitä edelleen esiintyy. 

Rutto tappaa vieläkin eri puolilla maailmaa. Vaikka Eurooppaan tauti ei ole päässyt kymmeniin vuosiin, Venäjän Aasian-puoleisilla perukoilla sekä Algeriassa sitä on tavattu viimeksi pari vuotta sitten.Ruttoon sairastuu vuosittain noin 1 700 ihmistä, joista noin 15–30 prosenttia kuolee. Ruttoa levittävät jyrsijät, kuten rotat, preeriakoirat tai sopulit niihin pesiytyneiden kirppujen välityksellä. Kun kirppu puree ihmistä, Yersinia pestis voi tarttua.

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat