Bloggaajan pigmentoidut kulmakarvat

Vierailija

Mitä mieltä olette Lindan uusista kulmakarvoista (uusin postaus)?

Sivut

Kommentit (17)

Vierailija

En tiedä kuinka paljon ne tuosta vielä vaalenee, mutta ainakin noissa uusimmissa kuvissa näyttää selvästi vahvemmilta ja piirretymmiltä kuin hänen omat meikatut kulmansa asukuvissa. En pidä ainakaan noista kulmien alkupäistä, joissa näyttää liian tatuoidulta/pigmentoidulta ja jotenkin "kovalta" se pigmentointijälki.

Mielenkiinnolla odotan miltä kulmat näyttää kun ruvet irtoaa ja lopputulos vaalenee.

Vierailija

Keinotekoisen näköiset, mitä toki ovatkin. Tuollakin bloggaajalla on jo kaikenlaista fiksailtu. Elintavat näkyvät ihossa tuossa lähikuvassa. Lempibloggaajani näistä huolimatta.

Vierailija

Elintavat? Eikös hän vietä aika terveellistä elämää (syö terveellisesti, ei juhli, hoitaa ihoaan ja harrastaa liikuntaa)? Lindalla on ollut iho-ongelmia jo ennen bloggaamisen aloittamista ja on myös hoitanut arpiaan.

Kulmat oli ennen ehdottomasti nätimmät ja luonnollisemmat. Toivottavasti lopputulos on vaaleampi.

Vierailija

Eikä, noi on liian tummat ja kovat Lindan kasvoihin. Raikas ulkonäkö on mennyttä. Lindalle ois musta sopinut jopa sellainen "kulmakarvattomuus" ettei omia hailakoita kulmia olisi juuri edes tarvinnut korostaa. Kaikille sellainen ei sovi, mutta Lindalle vaaleutensa takia kyllä. 

Vierailija

Jotenkin höhlän näköisesti tulee tuo oma vaalea karva (jossa ei olisi mitään vikaa vaikka sellaisenaan) tuolta esille. En oikein välitä pigmentoiduista kulmista muutenkaan, tulee välitön mielleyhtymä Tullipubissa karaokea laulavaan Ritvaan tai Raijaan, jolla on musta hihaton strassibrodeerattu ruusutoppi. 

Vierailija

Lähes kaikki pigmentoidut kulmat näyttää karseilta, eikä nää ole ainakaan tuoreeltaan poikkeus. Kai nuo vaalenee jonkin verran, jolloin välistä töröttävä valkoinen karva ei ota silmään niin pahasti. Ennen sitä kriiseiltiin hiusten juurikasvun kanssa, nyt se on jo kulmakarvavitsauskin.

Vierailija

Lindan poikaystävä on kyllä ihan erinäköinen kuin kuvittelin. Olin ihan varma, että olisi sellainen George Clooney 25-vuotiaana- tyyppinen, mutta ei ole kyllä sinne päinkään. Toivottavasti tekevät lapsia, niistä on pakko tulla ihan tajuttoman söpöjä :)

Vierailija

Samaa mieltä, että aika oudon näköiset, kun alla tummapigmentointi ja päällä vaaleat karvat ilman meikkiä. Kontrasti ainakin noissa lähikuvissa aika ilmeinen. Jotan värillistä kulmakarvageeliä tms kannattaisi kyllä noihin kulmiin laittaa. Aika vaikea saada kunnon käsitystä kulmien muodosta tms kun mikään kuva ei ole suoraan edestä, vaan ihan ihme kuvakulmista. Itse en kyllä lähtisi tämän perusteella pigmentoimaan kulmia, näyttää todella piirretyiltä eikä lainkaan luonnolliselta. Itselläni kanssa ihan värittömät kulman, joten omalla kohdalla lopputulos olisi juurikin tuollainen. Mieluummin värjäilen kulmia, paljon luonnollisempi lopputulos.

Vierailija

Onko tuolla yhtäkään kuvaa, jossa hän olisi suu kiinni? Miksi tuollainen sexyuuhvictoriassecret-pose? Linda on kaunis, mutta tulee vähän sellaiset suuhalvausvibat, varmaan matkittu eräältä ystävältään.

Vierailija

Näyttää tosi kovalta ja vanhentaa huomattavasti. Iho on muutenkin pakkeloitu tosi voimakkaasti ja juonteet erottuvat vaikka noin nuorella niitä ei normaalisti ole. Myös nuo nasolabiaalijuonteet vanhenevat,miksi pitää töröttää suuta niin, että nuo juonteet voimistuvat? Kummallista, miten ei voi olla ylpeä omista kasvoistaan vaan niitä pitää muuttaa todella vahvalla meikillä, ankkanaamalla ja tatuoimalla karvoja naamaan. Käsittämätöntä.

Vierailija

Kulmien värjäykseen menee noin kuukauden välein aikaa 10-20 minuuttia. Ei ole iso vaiva, värjäyssetti ei maksa maltaita ja siitä riittää myös todella moneen kertaan. Saa aina mieleisensä (halutun värin ja myös tummuutta voi säädellä vaikutusajan mukaan). Miksi ihmeessä ottaa naamaansa mitään kestopigmentoitia?? En ymmärrä...

Vierailija

Vierailija kirjoitti:
Kulmien värjäykseen menee noin kuukauden välein aikaa 10-20 minuuttia. Ei ole iso vaiva, värjäyssetti ei maksa maltaita ja siitä riittää myös todella moneen kertaan. Saa aina mieleisensä (halutun värin ja myös tummuutta voi säädellä vaikutusajan mukaan). Miksi ihmeessä ottaa naamaansa mitään kestopigmentoitia?? En ymmärrä...

 

Mulla pelkkä värjäys ei auta, koska kulmakarvojen loppuosat puuttuu (kiitos teininä nyppimisen) tai niissä on aukkoja. Uimassa ja muutenkin meikittä näytän hölmöltä, koska kulmat loppuu kesken. Kulmakynällä saan niistä hyvät. En uskaltaisi kokeilla tuota 3d-pigmentointia noiden Lindan kuvien perusteella. Ehkä sitten, jos tekniikka kehittyy ja osataan tehdä vaaleat ja luonnolliset kulmat.

Sivut

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat