"laifstail"-bloggaajat ja instagram-pimut todiste että talous on kunnossa

Vierailija

Niin kauan kuin keskiluokkaisilla tavistylleröillä ja opiskelijapimuilla on varaa viettää "laifstailia", matkustella, juoda skumppaa ja ostella merkkilaukkuja ja dokumentoida tätä elämäänsä instagramissa tai blogissaan, niin ei voi sanoa että Suomessa menisi taloudellisesti huonosti. Suomi on käsittämättömän vauras maa kun tavallisilla opiskelijoilla tai joillain kassaneideillä on varaa elää tuollaista jetset elämää.

Kommentit (1)

Vierailija

Se on sitten toinen juttu paljonko asioista on itse kustannettuja. Tavallisesti tuotteet ovat sponssattuja tai varakkaamman miehen tai vanhempien ostamia.

Ainakin ennen ottivat kuvia uusista vaatteista, joissa oli vielä laput kiinni ja ne menivät palautukseen kuvien jälkeen, varmaan jotkut harrastavat tätä yhä jos näkyy joitain vaatteita vain kerran kuvissa.

Yhtä lailla se skumppapullo pöydässä voi olla vanhaa rekvisiittaa ja vaikka spritellä täytetty. Joku bloggaajahan jäi kiinni hienon macaron-rasian uudelleen täyttämisestä kuvia varten, paljastui kun lootan väri olikin viime vuodelta.

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat