Siivoaminen ruumishuoneella

Vierailija

Onko kokemuksia?

Sivut

Kommentit (25)

Vierailija

Vierailija kirjoitti:
jep katsokaas nyt kyllä vituttaa rupes vähä vituttaan tänä aamuna kävi vähä näin sunnuntaiaamuna kävi tälles tälle kahvinkeittimelle tuli tunnit täyteen varmaan kattokaas mitä tälle kävi tolle tälle näin tälle kävi tälläin näin jos se näkyy tähän kameraan kai se nyt näkyy jotenki halkes toi pohja perkele tosta halkes pohja tästä kahvinkeittimestä halkes pohja nyt kyllä vituttaa ku halkes pohja niin vituttaa kyllä meni kahvinkeitin paskaks pohja halkes tästä oikeen halkes joo pohja halkes oikeen kunnolla tosta napsahti vaan ja halkes pohja niin nyt rupes kyllä vituttaan oikeen rankasti että vituttaa hyvä kahvinkeitin meni siinä tommonen kahvinkeitin meni siinä meni siinä sitte nyt sitte rupes vituttaan ai ai löytysköhän roskiksesta uutta tämmöstä pannua vai mistä löytyis noh kyllä se vituttaa mutta onneksi mulla sattu oleen varakahvinkeitin tämmönen varakahvinkeitin ku BRINSEEES oikeen kunnon kahvinkeitin siinä on sitte varakeitin päästään keitteleen tällä sitte ravitsevat kahvit tällä keittimellä tämmösellä keittimellä keitetään sitte kahvit taas tänään sitte ravitsevat kahvit tulee tämmösellä keittimelläsitte onneks oli varalla tämmönen huh huh muuten ku tää hajos niin vituttaa kyllä silti vaikka on varakeitin niin kyllä vituttaa tää oli hyvä keitin tää oli pirun hyvä kahvinkeitin kyllä nyt kyllä vituttaa ankarasti juu-u ei mullatäällä muuta että tälläsiä tunnelmia täältä tänään oikeen vituttaa rankasti vituttaa hajos kahvinkeitin siinä se ny meni

Oisit laittanut vaan linkin.

https://www.youtube.com/watch?v=mKLlYlyZvlA

Vierailija

On, nuorena tyttönä olin sairaalassa työssä ja siihen kuului myös ruumishuoneen siivous. Ei siinä minusta ollut mitään erikoista, ei niitä ruumiita näkynyt kun olivat siellä kaapissa kylmässä. Mulle sanottiin, että ruumishuoneelle mennään aina kaksin. En oikein tajunnut miksi ja sanoinkin että kyllä minä voin yksinkin mennä. Ei siellä riittänyt kahdelle edes siivottavaa, pienen kirkonkylän pieni ruumishuone.

Vierailija

Vierailija kirjoitti:
Haiseeko siellä?

Ja näin olemme kuolemasta vieraantuneet, että ruumishuoneita pelätään, vainajaa kurkitaan mielenkiinnosta ja inhosta, mietitään mille kuollut haisee ja miltä ruumishuoneella haisee, vainajien parissa työskentelevät näyttävät kaiketi notre damin kellonsoittajilta ja urkumusiikki soi yötä päivää.

Pari totuutta:

- kuollut on jonkun läheinen

- hänellä on äiti, joka hänet on synnyttänyt

- häntä on eläessä rakastettu ja hän on rakastanut

- kuollut ei liiku

- pitkälle lahonnut ruumis alkaa haista

- haiseva ruumis laitetaan pussiin ja säilytetään jäädytettynä

- vainajat säilytetään kylmiöissä

- sähköenergiaa säästyy, kun kylmäkaapit ovat juuri arkun kokoisia eikä niin että koko kylmiö on viileä

- kaikki vainajat laitetaan lopuksi ruumisarkkuun: Suomen laki velvoittaa kohtelemaan vainajia kunnioittavasti

- vainajien käsittelyyn tottuu, vaikka toiset keissit puhuttavat enemmän kuin toiset

- vainajien parissa tehdystä työstä maksetaan

Vierailija

Vierailija kirjoitti:
15: Kertoisitko vielä miksi ruumishuoneen siivoamisessa sinne täytyy mennä 2 ihmistä kuten joku täällä mainitsi?

En tiedä. Ehkä siinä kylmiössä on ollut joku turvallisuusriski jostakin syystä? Oliko nostotyötä; toinen nostaa ja toinen siivoaa alta?

Ehkä kyseisessä paikassa ei enää tarvita kahta henkilöä?

Sivut

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat