Miten olet kertonut kissallesi erään tosi-tv-tähden uusista huulista?

Vierailija

On aamu. Ikkunoihin tiivistynyt kosteus valuttaa hiljalleen kyyneliään. Katson haikeana harmaata säätä. Kahvikuppini on lähes tyhjä.

Pörrö nukkuu sohvalla, nenä lämpimässä häntänsä alla. Hänkin tietää talven olevan pian täällä. Tuo viaton kissa, suojelun tarpeessa.

Illalla aion taas katsella televisiota. Se on tapani rentoutua. Mutta minua pelottaa, itseni ja Pörrön puolesta. Mitä jos televisioruudun täyttävät irvokkaasti turvonneet huulet? Mitä jos Pörrö näkee ne, ja kakoo pitkään karvapallojen kyllästämää inhon oksennusta sohvapöydälleni?

Miten Pörrö selviää häpeästä oksennuksen laskeuduttua suoraan kaukosäätimen päälle? Pystyykö Pörrö ikinä ymmärtämään, että vika ei ole hänessä?

Kommentit (11)

N 44
Seuraa 
Liittynyt10.11.2015

Mä ostin runsaasti sen herkkuruokaa, ja varasin viereen kokeneen kissojen psyykkisiin traumoihin erikoistuneen terapeutin numeron. Sitten en uskaltanutkaan kertoa.

Herkkuruuat on kissa jo syönyt ja nyt se varmaan jää ikuisesti uutispimentoon tämän universumin rauhaa uhkaavan uutisen suhteen... Tiedän olevani pelkuriraukka ja vätys :(

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat