Oliko tämä rajavalvoja mielestäsi rasisti?

Vierailija

Tornion ja Haaparannan rajalla tuli bussiin sisään. Kun näki, että kaikki matkustajat on "valkoisia", lähti samantien takaisin ulos.

Kommentit (13)

Vierailija

Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Ei ollut.

Perustele!

Perustele itse miksi olisi ollut. Ei se, että pyydetään tummapintaista ihmistä näyttämään matkustusasiakirjat tee kenestäkään rasistia.

Vierailija

Tee palvelus ja ala vaatia rajatarkastuksia kaikille.

Se olisi parasta, mitä suvakki voisi vaatia. Kyllä minä sen passini ja kassini näyttäisin.

Vierailija

No en usko että oli rasisti, mutta huolimaton kyllä. Laiton siirtolainen voi ihan hyvin näyttää täysin valkoiselta. Iso osa syyrialaisistakin on sinisilmäisiä.

Vierailija

USA:ssa olisi ollut rasisti. Siellä pitää jokaista oikeasti profiiliin sopivaa kohti tarkastaa varmuuden vuoksi useampia "normaaleja" kansalaisia jotta ACLU ei pääsisi nostamaan oikeusjuttuja racial profiling  - rikoksesta. Meillä ei poliittinen korrektisuus ja SJW - väen mielensäpahoittamistoiminta ole onneksi vielä noin pitkällä.

Vierailija

Vierailija kirjoitti:
Samaa tapahtuu mm. Venäjän rajalla, ei niitä kiinnostanut penkoa suomalaisten bussia. Matkustusasiakirjat vain.

Sama se on omalla autolla. Ajan luukulle--> morjes--> annan passin ikkunasta---> rajavartija vilkaisee ja antaa passin takaisin---> morjes. Koko prosessi 30 sekuntia. Venäjän puolella joutuu kyllä syyniin.

Vierailija

no kyllä pitää olla sen verran syyrialaisilla pelisilmää , että nykyisessä tilanteessa näyttävät passinsa ilman kitinää. Kyllä minäkin olisin breivikin kaksoisolentona näyttänyt ja kertonut etten ole breivik jos se elukka olisi päässyt pakenemaan

Vierailija

Vierailija kirjoitti:
Miksi kukaan pakolainen edes haluaisi tulla huomaamatta maahan? Silloinhan ei saa ilmaista majoitusta, ruokaa, taskurahaa jne jne.

Niin, kymmenen tuhattahan ehti tulla rekisteröimättä, missä lienevät? Motiivi tulla maahan ei todennäköisesti kestä päivänvaloa. 

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat