Helsinki! Onko paikkaa, missä odottaa yöllä jatkoyhteyden lähtöä? Linja-autoasema? Rautatieasema kai yöllä kiinni?

Vierailija

Siis kyse on monen tunnin odotuksesta. Aikatauluja vain ei saada täsmäämään ja näin ollen tulee tuo monen tunnin odotus, koska yöjunaa ei vain kulje täältä Helsinkiin niin, että aamulla ehtisi sovittuun paikkaan ajoissa.
Onko Kampin linja-autoasemalla mahdollisuus olla? Tai onko lähellä mitään paikkaa, missä voisi olla, joka olisi avoinna 24h/vrk?
Netistä olin katsovinani, että pieni alue olisi auki linja-autoasemalla, mutta saako siellä oleilla muutamaa tuntia..?

Sivut

Kommentit (28)

Vierailija

Kampin mäkkäri on ainakin viiteen asti, ehkä rautatieaseman vieressä oleva Sokoksen mäkkärikin. Kampissa varmaan saa istua aika rauhassa sen muutaman tuntia ravintolan yläkerrassa, jos ostaa tullessaan jotain.

Vierailija

Rautatieasema on kiinni klo 2.00-5.00. Voisit olla rautatieasemalla kahteen asti ja sitten siirtyä vaikka McDonaldsiin ja myös Kampin linja-autoasemalle, sieltä kai lähtee yölläkin busseja niin on auki silloin.

Vierailija

Kaukoliikenneterminaali on aina avoinna ja E-terminaalin aula klo 5.00 (su 05.30) - 2.30. Niinä öinä, kun ajetaan ns. yöliikennettä - tyypillisesti perjantaisin ja lauantaisin - on E-tason aula avoinna aina klo 4.20 asti.

Tärkein tulikin tuossa alussa: Kaukoliikenneterminaali on aina avoinna. Muuten olisin suositellut minäkin Kampin mäkkäriä.

https://www.kamppi.fi/yritys/matkahuolto

Vierailija

Linja-autoaseman kaukoliikenteen terminaali Kampissa. Siellä saa odottaa, muttei nukkua. Sokoksen Mäkkäri taitaa olla viiteen auki, mutta sielläkään ei saa nukkua. Keskustassa on myös pari kebulaa viiteen auki.

Vierailija

Kyse ei minusta, vaan perheen nuoresta, tosin täysi-ikäisestä. Aika on su-ma välinen yö  kuukauden sisällä ja jatkoyhteys tapahtuu aamulla linkalla. Katsoin myös tuon, että rautatieasemalla voisi olla hetken, mutta sen jälkeen pitäisi olla melkein aamu seitsemään asti odotella.

Kiitos tähän asti vastanneille. Täällä äidillä on vähän huoli ollut asiasta..:(

Vierailija

Vierailija kirjoitti:
Minä odotan aina puhelinkopissa.

Aiheutat ihmisille hengenvaaran toiminnallasi, kun Teräsmies ei pääse vaihtamaan työvaatteita päälle sinun takiasi.

Sivut

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat