Minttu Virtanen: Nyt on sitten uusi Chanelin laukku esittelyssä Instagramissa

Vierailija

Miten hän jaksaa noiden luksusesineidensä kanssa?

Sivut

Kommentit (97)

Vierailija

Ei taida muuta sisältöä elämässä olla. Mieti nyt, mies joka ei osaa puhua, ja lapsi, joka ei osaa puhua. Tavara lohduttaa tyhjää päätä.

Vierailija

En ole asiaan paneutunnut mutta yllätyin kun näin Räikkösestä uusia kuvia.Siitähän on kasvannut ainakin suomalaiseksi komea mies!Enää ei olisi yhtään eri kastia edes Jennin kanssa vaan olisivat komea pari.Toisaalta on Minttukin kaunistunnut n.100% suhteen alku ajoista ja hyvä että teki lapsen muuten epäilen että olisi voinnut olla Kimissä pitelemistä alku huuman tasaannuttua.Kyllä Mintun kelpaa!

Vierailija

Blogissa on kuva lastenhoitajasta. Minttu on valinnut varman päälle, ettei käy kuten monissa julkkisperheissä, mies pelehtii lastenhoitajan kanssa.

Vierailija

Minttu, kyllä kuule suurin osa ihmisistä tietää mikä sä oot. Eli rahan perässä kulkeva pyrkyri. Lapsenkin teit vain siksi, että sait paremmin turvattua rahallisen tulevaisuutesi. Kyllä me se tajuttiin.

Vierailija

Minua ei haittaa Mintun shoppailut. Kimille ei tule vararikkoa, vaikka Minttu shoppailisi ja törsäisi kauneudenhoitoon vaikkapa  50 000-100 000/kk. Minttu tuskin pystyy edes korkoja tuhlailemaan. Jospa kyseessä on addiktio, Wayne Rooneyn vaimo Coleen on sen tunnustanut ja myöntänyt, ettei hänen ostoksissaan ole mitään järkeä.

Vierailija

Helppoa se on tosiaan tuhlata miehen rahoja eikä tehdä itse mitään. Ei tarvitse siivota eikä hoitaa lastaan. Saa vaan treenata ja shoppailla.

Sivut

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat