Mies tulossa perheeseen, mitä pitää ottaa huomioon?

Vierailija

Portti rappusiin ainakin? Muita suojavarusteluja?

Sivut

Kommentit (39)

Vierailija

Jos hankit miehelle olutta, laita ne sellaiseen piiloon ettei mies löydä ja juo enempää kuin päivän annoksen. Esimerkiksi siivouskomeroon.

Vierailija

Mieti tarkkaan otatko viereen nukkumaan. Ei se niin onnistu, että otat viereen ensimmäisiksi öiksi "kun se on niin söpö" ja yrität jossain vaiheessa opettaa omaan sänkyyn, takaan ettei opi. 

Vierailija

Riittävästi leluja: 48 tuuman telkkari, porakone (älä anna porailla ilman valvontaa), työkalupakki, paljon kalastusvälineitä ja iso kasa autoesitteitä. Autoesitteet riittää pitkäksi aikaa ja niitä saa uusia ilmaiseksi, ei tarvitse kalliita kirjoja. Vessanpytyn rengas pitää pitää ylhäällä. 

Vierailija

Sport-paketti telkkariin ehdottomasti, muuten mies käy levottomaksi ja sitä on vaikea hillitä. Olutta ja makkaraa vain kasvatusmielessä, ei holtittomasti, muuten yrittää ottaa alfan aseman perheessä. Niin, joku jo mainitsikin että älä ota sänkyyn, on sitten aina siellä piehtaroimassa ja sotkemassa.

Vierailija

Purut pitää vaihtaa viikottain, muuten häkki alkaa haista. Juoksupyörä on useimpien miesten mieleen, harki tarpeeksi iso niin ettei ole pelkoa että selkä taipuu tai häntä jää väliin. 

Mies on hilpeä lisä kotiin, sen leikkisät kommellukset kirvoittavat naurun perheessä ja tuttavatkin tykkäävät katsella sen touhukasta puuhailua. Mies on helppo kouluttaa pikku makupalojen avulla tekemään erilaisia hupsuja temppuja. 

Muista ettet lemppaa miestä pihalle joulun jälkeen, mies ei ole kertakäyttölelu vaan siihen on sitouduttava sen loppuelämän ajaksi! 

Vierailija

Älä päästä sitä nettiin ilman valvontaa - ne on niin herkkiä, ne helposti löytää jonkun puolivillaisen viestiketjun ja vetää massiivisen herneen nenään.

Vierailija

Vierailija kirjoitti:
Älä päästä sitä nettiin ilman valvontaa - ne on niin herkkiä, ne helposti löytää jonkun puolivillaisen viestiketjun ja vetää massiivisen herneen nenään.

Niin totta!

Vierailija

Ketjussa on hyviä esimerkkejä siitä, miten käy kun otetaan mies hetken mielijohteesta eikä sitouduta yhtään kasvatukseen ja koulutukseen. Liekö tämä riehuja jonkun hylkäämä kesämies, sääliksi käy.

Vierailija

Muista, ettei miestä hankita hetken mielijohteesta, voi elää jopa yli 60-vuotiaaksi.

Tarvitsee aikaa, paljon ruokaa eikä lääkärikäynnit ole välttämättä halpoja. Mies tarvitsee myös ulkoilua, mieluiten joka päivä.

Mies ei selviä yksin Suomen luonnossa talven yli, lisäksi kovilla pakkasilla olisi hyvä huolehtia kunnollisesta varustuksesta.

Miehet ovat sosiaalisia ja tykkäävät leikkiä toisten miesten kanssa, vie siis miehesi heille tarkoitettuun tilaan tutustumaan muihin miehiin.

Varusteiden lisäksi mies on pestävä usein hikoilun ja talin erityksen vuoksi, kaupasta saa tähän erilaisia pesuaineita.

Miehet pitävät silittämisestä ja paijaamisesta, osa kaipaa tätä joka päivä.

Mikäli koulutuksessa haasteet kasvavat liian suuriksi, niin googleta mahdollisia ongelmakouluttajia auttamaan tilannetta, heitä kutsutaan usein parisuhdeterapeuteiksi.

Sivut

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat