Sori jos toistan, mutta miten se taksikuski nyt keksi, että oli ottanut Raisan näköisen

Vierailija

kyytiin Tampereella? Tuli yhtäkkiä mieleen 16 vuoden jälkeen? Niinkun häh? Miksi se ei heti katoamisen jälkeen kertonut? Miten poliisi uskoo tollasta? Vai löytyykö tähän jotain logiikkaa?

Kommentit (6)

Vierailija

On tainnut ko. turkkilainen polkaista taksikuskin muijaa, ja taksikuskille tulikin mieleen että oliskin saattanut kyyditä kyseisen näköistä hemmoa 90-luvulla...

Vierailija

Vierailija kirjoitti:
Jos vaikka rikokset ei kiinnosta yhtään ja sitten on jonkun mökillä sattunut lukemaan alibia...

Pelottavaa, että liikenteessä on kuuro-sokeita taksikuskeja. Itse voisin kuvitella, että olisin nähnyt asiasta muutaman lööpin huoltsikalla, tai olisi työkavereiden kanssa kahvilla keskusteltu asiasta... Varsinkin kun on taksikuski ja liikkuvassa ammatissa. 

Vierailija

Just tänään mietin tätä taksikuskin juttua, ja sitä selitystä.. 'Asia mikä on vaaaaan jäänyt'. ?!?!?!
Joka vuos useasti näistä puhutaan ketkä on kadonnut ja VASTA NYT? Entäs joa sillä taksikuskilla on jotain pelissä tässä jutussa, nyt eläkkeellä ei olis enää mitään menetettävää jos jäisi kiinni tai hankkii vähän jännitystä elämään.
Jos yksinkertaisella taksikuskilla on tekemistä tän asian kanssa niin kyllä suomalaisella poliisilla on ammattitaidon kanssa PALJON kehitettävää..

Vierailija

Jos on kyseessä ns. maahanmuuttokriittinen taksikuski? Heillä ehkä muisti voi ruveta palailemaan pätkittäin monenkin vuoden päästä :D

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat