Urbaani legendako

Nyt jo naurattaa (kumpaakin)

Mieheni huusi saunasta apua. Kiiruhdin paikalle ja totesin mieheni istuvan lauteilla tuskainen ilme kasvoillaan. Mieheni piti kiveksistään kiinni, kivekset olivat juuttuneet lauteiden väliin. Onneksi lähtivät irti omin avuin. Luulin tämän olleen urbaani legenda ennekuin näin tämän omin silmin. Onko muille käynyt näin?

Kommentit (7)

Vierailija

Miehelläs on joko tosi pienet kassit tai sit teidän lauteissa on omituisen isot raot. Mulla ei mahdu edes sormi sieltä raosta.

Vierailija

Mieheni kivekset ovat teepussin kokoiset. Mielestäni ihan tavallista vai onko sinun miehesi kivekset paljon isommat, ehkä 5 euron karkkipussin kokoiset?  Kovin isot kivekset miehelläsi. 

ap

Vierailija

Vierailija kirjoitti:
Mieheni kivekset ovat teepussin kokoiset. Mielestäni ihan tavallista vai onko sinun miehesi kivekset paljon isommat, ehkä 5 euron karkkipussin kokoiset?  Kovin isot kivekset miehelläsi. 

ap

Mieheni kassit eivät ole 5 euron karkkipussin kokoiset vaan enemmän kokoa kiivihedelmä. Ne eivät enää jää lauteiden väliin mutta näkyvät speedoissa liian hyvin. Monta kertaa miehelle vihjaissut, että käyttäisi uimashortseja, mutta ei käytä. Speedot seksikkäät.

Vierailija

Hah! Tähän samaan kastiin kuuluu hyvän ystävän kertoma tarina naapuristaan.

Maatilan isäntä oli istuskellut naapureiden kanssa iltaa saunotellen ja kaljotellen. Pyyhkeet vyötäisillä turisseet pirtin puolella ja siinä samalla oli isännällä kassit killuneet pirttipenkin välissä ja osittain luiskahtaneet lävitsekin. No talon terroristikissa oli niitä tiiraillut kun mukavasti nauraessa pussukat heiluivat. Lopun saattaa arvatakin. Katti-perkele oli kopannut molemmilla tassuilla kiinni pussukoista niin ettei vahingossa pääse karkaamaan. Reaktiona oli, että isäntään sattui kahteen otteeseen. Ensin se kun kisuli lyö kyntensä kasseista läpi ja toisen kerran se kun pomppaa penkistä parkaisten ylös, mutta kassit ei tulekaan mukana (kissimirri kun roikkuu niissä kiinni penkin raossa).

Tarina oli jatkunut vielä sen verran, että isäntä päätti laskea kissan hengiltä. Oli viimonen temppu minkä se perskeles meni tekemään ja oli napannut kattia niskasta kiinni ja painellu pihamaalle. Kaveri tuohon perään oli mennyt rauhottelemaan, että ei nyt kissaa hengiltä laita moisen takia, mutta isäntä oli ollu eri mieltä. Puunhakkuu pölkyn luokse vienyt, mutta kirves olikin vajassa joten tuumasi, että ottaa kattia jaloista kiinni ja riuhtaisee olan takaa pään pölkkyyn. Kyllä se henki lähtee siinäkin. Ja näin myös teki, mutta oli isäntä jähmettynyt sitten kesken riuhtaisun paikalleen kädet selän takana. Kissimirri kun oli lyönyt hätäjarrut päälle paljaaseen selkänahkaan ja vetänyt alaselästä saakka puoli metriä jarrutusjälkeä kynsillään. Kissa pääsi siis pälkähästä.

Tiedä sitten miten urbaani tämä tarina on, mutta kovasti kaveri väittää tositilanteeksi. Samaa kattia on yritetty myös joskus dynamiitilla posauttaa. Joku vika siinä kissassa kulma on ollut mutta ei ole vaan henkeään heittänyt. Pötkö oli teipattu selkään kiinni ja isäntä oli langan tuikannut palamaan. Katti ei sitten painunutkaan metsään kuten ukko oli toivonut vaan olikin paennut suhinaa upouuden liiterin alle. Nalli oli tosin irronnut siinä rytäkässä ja kissa sai vieläkin pitää henkensä.

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat