Kokemuksia biozell color mask?

Allu

Värjäsin elämäni ensimmäisen kerran hiukseni. Suunnitelmissa oli tulla tummanruskeat mutta lopputulos oli vaaleanruskea ehkä jopa vähän oranssihtava. (Luonnostaan minulla on blondit hiukset) Elikkä kysymys on saisiko biozellin color mask sävyllä chocolate hiuksiani tummemman ruskeiksi ja onko tämä sävyte hyvä yms? :)

Kommentit (2)

Vierailija

Voihan se onnistua mutta varaudu siihen että tuo color mask ei välttämättä tartu joka kohtaan etenkin jos sen levittää huolimattomasti ja hiukset saattavat jäädä läikikkäisiksi.

Vierailija

Suht huono idea. Minulla on kuparinpunaisiksi värjätyt hiukset ja käytän oranssia sävytettä ennen seuraavaa värjäystä, eli kun kevytväri on alkanut haalistua ja tulee vähän juuri kasvua, tai jos on joku iltameno tms. ja haluaa että hiukset ovat ärhäkän väriset. Pelkällä sävytteellä ei siis saa isoa värimuutosta ja kestokin on vain pesun tai parin  luokkaa, eli kuvauksesi perusteella tummanruskea sävvyte olisi ihan väärä valinta. Sinuna menisin kampaajalle värjäyttämään, sillä pieleen mennyttä värjäystä voi olla vaikea fiksata kotikonstein, etenkin jos ei ole kokemusta värjäämisestä.

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat