Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.

Antakaa vinkkejä jauheliharuokiin, käytän soijaa.

Vierailija

Eli ruokia, joissa käytetään ruskistettua jauhelihaa :D.
Yritän varioida uusia juttuja kun käyty läpi on jo spagetti ja soijakastike, makaroni-soijalaatikko, täytetyt paprikat, keitto. Pää lyö tyhjää, Antakaa ideoita!

Kommentit (13)

Vierailija

siis soijaa jauhelihan sijaan?

tee tacoja tms. wräppejä. väliin kasviksia (salaatti, tomaatti, kurkku, paprika), jotain chilipitoista kastiketta, ananasta, creme fraichea ja paistettua jauhelihaa tai soijaa

Vierailija

Vierailija kirjoitti:
Mureke.

Miten tän saisi pysymään kasassa?...Kun soijarouhetta ei tarvi enää uunin kautta laittaa itsessään.

-ap

Vierailija

Tota, jos ei sitä rasvaa (kasvis-) pelkää, niin ne soijarouheet kandee "ruskistaa" rasvassa ja mausteissa ennen kuin lisää nesteen. Näin saa makua ja umamia mukaan.

Vierailija

Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Lasagne, kaalilaatikko?

Kiitos. Kaalilaatikko menee kokeiluun. On halpa,

-ap


Meillä on tehtiinkin seuraavia: perunan kanssa kermakastikkeessa, soijabolognesea, "jauheliha"pizza, canneloneja, niitä soijapihvejä kunnon mausteissa, just kaalilaatikot ja -kääryleet, ja sit niistä isommista rouheista keittoa, mutta ne pitää ruskistaa erillään ja kaataa keittoon vasta myöhemmin. Niin ja mureke syntyy ylikypsistä linsseistä, korppujauhoista ja haluttaessa myös seitanjauhoista. Itse laitan mukaan myös hammunsiemeniä, sillä siten ruoka sisältää kaikki välttämättömät aminohapot.

Vierailija

Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Mureke.

Miten tän saisi pysymään kasassa?...Kun soijarouhetta ei tarvi enää uunin kautta laittaa itsessään.

-ap

Mitenkö? No munaa sekaan, kyllä klimppaa!

Vierailija

Vierailija kirjoitti:
Tota, jos ei sitä rasvaa (kasvis-) pelkää, niin ne soijarouheet kandee "ruskistaa" rasvassa ja mausteissa ennen kuin lisää nesteen. Näin saa makua ja umamia mukaan.

Mä en tekis noin, mutten liota tai keitä rouheita vaan laitan pannulle huuhdellut rouheet, noin sentin vettä ja mausteet. Kun vesi alkaa loppua kaadan joukkoon öljyä/nokareen keijua ja ruskistan loppuun, tässä välissä laitan mukaan sipulin.

Vierailija

Vierailija kirjoitti:
Lopettakaa toi soijarouhehöpinä, mulla menee appetite!

1. Miksi edes avaat ketjun?
2. Jos sulla on niin herkästi katoava ruokahalu, niin miksi edes luet AVta? Täällä on kaikkea törkyä.

Sun ruokahalullasi ei ole mitään tekemistä tämän keskustelun kanssa!

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat