Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.

Auttaako testosteronihoito miehen haluttomuuteen?

Turhautunut äiti968

Mieheni 35 v. kävi vasta lääkärissä pitkään jatkuneen yleisen väsymyksen, välillä esiintyvien erektiohäiriöiden ja seksuaalisen haluttomuuden takia. Muitakin oireita oli toki ja nämä ovat vaivanneet koko aikuisiän jo ennen suhteemme alkua. Mies ei polta, tupakoi, syö monipuolisesti ja harrastaa liikuntaa (pakottaa yksinkertaisesti itsensä väkisin liikkeelle, vaikka veto on ihan poissa) sekä on hoikka. No testokokeissa paljastui, että vapaa laskettu testosteroni oli vain 162 (viite 155-800) ja s-testo 12,8. Lääkäri määräsi aluksi pregnyl-reseptin ja sitä kokeillaan ensin. Ainakaan vielä ei ole mitään muutoksia havaittu... Haluaisin kuulla muiden kokemuksia testosteronikorvaushoidosta? Löytyykö täältä ketään kohtalotoveria? Onko hoito auttanut miehen haluttomuuteen? Mikä valmiste on kyseessä? Oliko muutos selkeä? Välillä on niin turhautunut olo, että haluaa vain itkeä. Rakastan kuitenkin miestäni, suhteemme on muuten kunnossa ja lapsiakin on. Silti tuntuu niin pahalta, kun seksiä ei ole enää juuri ollenkaan ja jos on, se tapahtuu vain minun aloitteesta. Surullinen olo :(

Kommentit (8)

Vierailija

Olen ollut korvaushoidossa nyt pari vuotta. Ikää 40 v. Lääkkeenä Sustanon 250 inhektiona parin viikon välein.

Lääkityksen aloittaminen oli ja on elämäni paras asia. Elämänhalu palasi, energiaa on ihan eri tavalla, lihasmassaa tullut pari kiloa lisää ilman mitään voimaharjoittelua, panohalut on ihan valtavat ja tuntuu että mieskuntoa ja kestoa on tullut lisää valtavasti. Erittäin hyvä lääke!

Vierailija

Jos tilanne on toisin päin, miehille usein todetaan, että onhan suhteessa ja elämässä niin paljon muutakin kuin seksi. 

mamiliini

Olisi mielenkiintoista kuulla lisää kokemuksia testohoidosta... onko täällä tapauksia, joissa haluttoman miehen testohoito olisi pelastanut parisuhdetta? Taitaa olla aika lapsen kengissä miesten huomiointi näissä haluttomuusasioissa. Kuinkahan moni eroaa turhaan haluttomuusongelmien takia, vaikka siihen löytyisi lääke. Ja kuinkahan moni saa turhaan masennus diagnoosin, kun kyseessä onkin vain alhaisen testosteronitason aiheuttamat voimakkaat oireet..?!? Kertokaahan lisää omia kokemuksia, niin miehet kuin naisetkin!

Zenman

Testogel-valmiste on tuonut itselleni lisää virkeyttä ja tarmoa. Myös seksuaalinen vireys on parantunut olennaisesti. Ei todellakaan kannata jäädä murehtimaan, jos on haluttomuutta ja yleinen vetämättömyys vaivaa ja väsyttää. Kannattaa mennä lääkärille ja mittauttaa testosteroniarvot.

Vierailija

Ite olen ottanut oman "kuurin" punttiharrastuksen ohessa ja voin sanoa, että ei ole ikinä panettanut niin paljoa. Ei edes nuorena. Eli kyllä se korvaushoito todellakin auttaa!

mamiliini

Onpas huojentavaa kuulla tällaisia kokemuksia... odotan suurella mielenkiinnolla ja jännityksellä, alkaako kuuri toimia omaankin mieheen. Olisi ihanaa nähdä aina väsyneen ja haluttoman miehen tilalla tarmokas ja energinen puoliso, joka joskus tekisi aloitteen omasta halustaan makuukammarin puolella...

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat