Zyskowicz (KOK): "Hallitus oli kaatua viime yönä, henki nyt huono!"

Vierailija

Ilmeisesti asiat eivät olekaan niin iloisesti kuin KEPU-Sipilä antaa ymmärtää.

Kommentit (6)

Vierailija

Valtataistelu on ohi. Äänestääkö seuraavissa vaaleissa kokoomusta vai kepua vai sdp:tä. Siinäpä mietittävää. Täytyy tarkasti punnita puolueiden uskottavuudet ennen seuraavia vaaleja, ettei tule virhearviointeja.

Vierailija

HÖpö, höpö. Hyvin osaavat nämä jätkät näytellä. Tyhmempikin tajuaa, että kaikki on pelkkää teatteria. Nyt pistetään tämä maa täysin uuteen järjestykseen, kovista kovimmat arvot jylläävät nyt, palataan aikaan 100 v sitten.

Vierailija

Hei ihanat pönttöpäät ;)

Miksi sotealueita on määrä kuin on ?

Ei ole kepun juoni että maakuntia ja ihmisten normaaleja asiointi ja toimintaympäristöjä on siinä muodossa kuin on.

Maakuntamalli on luonnollinen  vallitsevan todellisuuden mukainen hallintokokonaisuus.

On suurin lähidemokratiaksi miellettäväksi oleva kokonaisuus.

Joka tapauksessa olis pitänyt olla joku maakunnan tasolla oleva hallinto-päätöksentekoorganisaatio vaikka maa olisikin pilkottu isommiksi sotealueiksi.

Se että tämä palvelisi juuri nimenomaan kepuja ei pidä paikkaansa. On ihan jokaisen oma asia mitä sotealueillaan äänestää , hupsut :)

Vierailija

Paska kun ei päästy juhlimaan sss hallituksen kaatumista. Huomiseen pitää odottaa että voi vetää kännit vitutukseen. Toivon vilpittömästi kaikkea pahaa sss porukoille.

Vierailija

Seuraavaan vastoinkäymiseen se kaatuu. Persuministerin rikostutkinta ja merkittävästi laskenut kannatus, SDP:n kannatuksen suuri nousu ja niin edelleen, ei tämä hallituskausi onneksi nelivuotinen ole. 

Vierailija

Vierailija kirjoitti:
Ilmeisesti asiat eivät olekaan niin iloisesti kuin KEPU-Sipilä antaa ymmärtää.

Sipilälle asiat on hyvin kun saivat mitä halusivat. Eikä tarvinut kuin kiukuitella pahaisen kakaran tavoin. Jos ette leiki niinkuin minä haluan niin potkin kaikki leikit rikki. Voi vittu minkälaiset pellet tätä maata johtaa. Kaikilla oli kyse vain vallasta ja rahasta. Ihmisten hyvinvointi tai palvelut oli ja on aina toissijaisia.

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat